Impact-Site-Verification: 67d7342a-4753-4a0a-83e0-cf2a42b695d0
Hızlı Arama Robotu
Hızlı Arama Robotu

VirtualBox 7.0.14

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 Oylar, ortalama: 5,00 out of 5)
Loading...
Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

VirtualBox – Sanal Makine Kurma

 

VirtualBox, kurumsal ve ev kullanımı için güçlü bir x86 ve AMD64 / Intel64 sanallaştırma ürünüdür.

VirtualBox yalnızca kurumsal müşteriler için son derece zengin özellikli, yüksek performanslı bir ürün olmakla kalmaz, aynı zamanda GNU Genel Kamu Lisansı (GPL) sürüm 2 koşulları altında Açık Kaynak Yazılım olarak serbestçe kullanılabilen tek profesyonel çözümdür.

İster profesyonel bir yazılım testçisi olun, isterse ihtiyaçlarınıza en uygun olanı seçmeden önce geniş bir uygulama dizisini değerlendirmek istiyorsanız, muhtemelen sanallaştırılmış bir ortamın sizi çok fazla sorundan kurtarabileceğini biliyorsunuzdur: endişelenmeden herhangi bir uygulamayı yükleyebilirsiniz. Önceki ayarlarınızı bozabilir ve ondan aynı kolaylıkla kurtulabilirsiniz. Ve aynı uygulamayı birkaç işletim sisteminde test etmek istiyorsanız, Oracle VM VirtualBox oldukça yardımcı olabilir.

Bu yazılım,  Windows, Linux, Macintosh ve Solaris ana bilgisayarlarında çalışır ve Windows dahil ancak bunlarla sınırlı olmamak üzere çok sayıda konuk işletim sistemini destekler (NT 4.0, 2000, XP, Server 2003, Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 10 ), DOS / Windows 3.x, Linux (2.4, 2.6, 3.x ve 4.x), Solaris ve OpenSolaris, OS / 2 ve OpenBSD.

Program sık sık yeni sürümlerle aktif olarak geliştirilmektedir ve sürekli büyüyen özellikler, desteklenen konuk işletim sistemleri ve üzerinde çalıştığı platformlara sahiptir. Bu proje, özel bir şirket tarafından desteklenen bir topluluk çabasıdır: Oracle, ürünün her zaman profesyonel kalite kriterlerini karşılamasını sağlarken herkes katkıda bulunmaya teşvik edilir.

VirusTotal Sonuçları için buraya tıklayın!
VirtualBox

VIRTUALBOX KURULUMU