Impact-Site-Verification: 67d7342a-4753-4a0a-83e0-cf2a42b695d0
Hızlı Arama Robotu
Hızlı Arama Robotu
TunnelBear ikon

TunnelBear 4.8.0.0

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 Oylar, ortalama: 4,00 out of 5)
Loading...
Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

TunnelBear – Ücretsiz VPN Programı

 

TunnelBear, çevrimiçi etkinliğinizi herhangi bir ağda gizli tutmak için internet bağlantınızı şifreler. Böylece gizliliğinizi koruma altına almış olur.

Programın kullanımı son derce kolaydır. Programı açın, bir ülke seçin ve anahtarı çevirin. Bağlandıktan sonra, TunnelBear verilerinizi güvende tutmak için arka planda sessizce çalışır. Basitçe söylemek gerekirse, bu programı kullanarak çevrim içi etkinliğinizin bilgisayar korsanlarından, İSS’lerden ve reklam verenlerden korumanıza olanak sağlar.

Program nasıl çalışır? Öncelikle bu program, web’de gezinme ve verilerinizi şifreleyen (cihazınızı okunmaz hale getiren) gerçekten basit bir uygulamadır. Herkese açık Wi-Fi’yi güvenli ve emniyetli hale getirir ve ayrıca göz atma geçmişinizi ISS’lerden gizli tutar. Web siteleri ve reklam verenler, fiziksel konumunuzu izleme şansını kaybedeceklerdir.

Not: Bilgisayarınızda bir VPN kullanmıyorsanız, programın official sitesine erişemezsiniz. Bu programı indiremezsiniz. Ülkemizde bu tarz programların indirilmesi engellenmektedir.

VirusTotal sonuçları için buraya tıklayın!

TunnelBear