Impact-Site-Verification: 67d7342a-4753-4a0a-83e0-cf2a42b695d0
Hızlı Arama Robotu
Hızlı Arama Robotu
Opera Mail ikon

Opera Mail 1.0.1044

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 Oylar, ortalama: 4,00 out of 5)
Loading...
Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Opera Mail – Mail Alma ve Gönderme Programı

 

Opera Mail, Gerekli tüm işlevleri tek bir arayüzde birleştiren bir uygulama kullanarak e-postalarınızı kontrol etmenizi ve haber özet akışlarınızı okumanızı sağlar.

Çeşitli hizmetlerde birden fazla e-posta hesabı olanlar, tek bir arabirimden tümünü, özel e-posta istemcilerinden biriyle anlaşmayı başardıkları sürece yönetebilir. Piyasada bu tür birkaç program bulunmaktadır ve bugüne kadarki en yeni sürümlerden biri Opera Mail‘dir. Opera’nın özel web tarayıcısının eski sürümlerinin bu yerleşik işlevini kullandıysanız, bazılarınız aslında bunu biliyor olabilirsiniz. Şimdi artık harici olarak indirilerek kullanılır hale geldi.

Arayüz kişiselleştirilebilir görünümlerle hoş ve basittir, böylece aynı panelde listelenen posta klasörlerini, posta listelerini, mevcut etiketleri, ekleri ve haber akışlarını görüntüleyebilirsiniz. Her kategoride yer alan öğelerin listesini barındırmak için yeterli alan vardır ve ayrıca seçilen bir mesajdan içeriğin ön izlemesi yapılabilir.



Opera Mail ile çeşitli içerik türlerini içe ve dışa aktarabilirken, yeni e-postalar oluşturmak özel pencereden yapılabilir. Böylece, favori özet akışlarınızı ekleyebilir, uyumlu bir biçimde olmaları koşuluyla, kişilerin listesini ve hatta kaydedilmiş mesajları alabilirsiniz. Düzen ve sıralama seçenekleri söz konusu olduğunda, Opera Mail, mesajları ve ayrıntılı gruplama ve sınıflandırma alternatiflerini görüntülemenin 3 yolunu sunduğu için elinizde birçok seçenek bulunuyor.

Çoğu özel e-posta istemcisinde olduğu gibi, bu yazılımın içinde bir hesap oluşturmak hiç de zor değildir. İşlemi birkaç dakika içinde tamamlamak için hesabınız, gelen IMAP ve giden SMTP sunucularıyla ilgili gerekli verileri sağlamanız yeterlidir.

VirusTotal sonuçları için buraya tıklayın!

Opera Mail

KURULUM VE KULLANIM VİDEOSU