Impact-Site-Verification: 67d7342a-4753-4a0a-83e0-cf2a42b695d0
Hızlı Arama Robotu
Hızlı Arama Robotu
Program ikon2

Cairo Desktop 0.4.245

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 Oylar, ortalama: 4,00 out of 5)
Loading...
Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Cairo Desktop – Masaüstü Yönetimi Programı 📝

 

Cairo Desktop, Standart Windows masaüstünün yerini alan, klasörlere kolay erişim sağlayan özelleştirilebilir ve modern görünümlü bir masaüstü ortamı.

Cairo Desktop, bu konuda tercih edebileceğiniz çözümlerden biridir. Bu uygulama, önemli araçlara, seçeneklere ve uygulamalara erişimi basitleştirmeyi, iş akışınızı kolaylaştırmayı ve genel üretkenliğinizi artırmayı amaçlayan Windows için yenilenmiş bir masaüstü ortamını masaya getiriyor.



Kurulduktan sonra, Windows masaüstünüzü tamamen dönüştürerek size yeni bir kullanıcı deneyimi sunar. Her şeyden önce, geleneksel Windows görev çubuğunun yerini MacOS Dock’u hatırlatabilecek yeni bir görev çubuğu alır. Görev çubuğu, Windows Gezgini‘nde açılan klasörler de dahil olmak üzere çalışan tüm görevlerin bir listesini saklar.

Yeni görev çubuğunun avantajlarından biri, çalışan uygulamaları düzenleme biçimidir. Başlarken, türe göre gruplanmış uygulamaları içeren özel program kategorileri tanımlamanıza olanak tanır. Bu kategoriler görev çubuğunda korunarak belirli bir çalışan programı bulmanızı ve bu programa geçmenizi kolaylaştırır.

“Programlar” menüsü, iş akışınız için anlamlı olan kategoriler halinde tam olarak istediğiniz gibi düzenlenmiştir. Önceden tanımlanmış Windows klasörleri veya Geri Dönüşüm Kutusu gibi en çok erişilen yerler “Yerler” menüsünde bulunur. En son açılan ve en son indirilen belgelerin bir listesi belirlenen menülerde görüntülenir.

Yeni görev çubuğunun avantajlarından biri, çalışan uygulamaları düzenleme biçimidir. Lansman sırasında, Cairo Desktop türüne göre gruplandırılmış uygulamalar içeren özel program kategorileri tanımlamanızı sağlar. Bu kategoriler görev çubuğunda korunarak belirli bir çalışan programı bulmanızı ve bu programa geçmenizi kolaylaştırır.

VirusTotal sonuçları için buraya tıklayın!

Cairo Desktop

 

KULLANIM VİDEOSU