Impact-Site-Verification: 67d7342a-4753-4a0a-83e0-cf2a42b695d0
Hızlı Arama Robotu
Hızlı Arama Robotu
Halotea Free ikon

Halotea Free 1.600

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 Oylar, ortalama: 3,00 out of 5)
Loading...
Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Halotea Free – Dinlendirici Meditasyon Müzikleri

 

Halotea Free, ses atmosferi yaratmak ve meditasyon için eşsiz bir uygulamadır. Doğal ses efektleri sayesinde ruhunuzu dinlendirir.

Gergin ve yoğun çalışması olan, küçük çocukları olan, iç dengesi isteyen, huzur içinde uyumak isteyen ve ev ve ofis bilgisayarı kullanıcıları için yaratılmıştır. Seslerin yardımıyla ya kişinin sinir sistemini provoke edebilir ya da sakinleştirebiliriz. Çocuklar istisna değildir. Aslında, testlere göre, uygulama kullanılırken küçük çocuklar sakin davranırlar.

Bir ses temasını seçmek ve açmak ve doğanın rahatlatıcı seslerinin ve hoş seslerin tadını çıkarmak yeterlidir; ruh halinize uygun veya belirli bir iş veya dinlenme ritmine uyum sağlamaya yardımcı olabilecek çok sağlam bir ortam yaratmak için. Ayrıca kendi hazır ayarlarınızı ve ses temalarınızı da oluşturabilirsiniz.

Uygulamada eşsiz ses temalarının oluşturulması, yüksek kaliteli örnek koleksiyonlarından çoğaltılan bireysel seslerin rastgele parametreleriyle rastgele tekrarlara dayalı olarak gerçekleştirilir. Bu, gerçekçi ve benzersiz ses yaratmaya izin verir. Tüm ön ayarlar gruplara ayrılmıştır, böylece gerekli ön ayarları bulmak ve bunları seçilen ses temasına kolayca eklemek kolaydır.

Sezgisel arayüz, uygulama seslerinden veya kendi seslerinizden kendi ön ayarlarınızın hızlı bir şekilde oluşturulmasını sağlar. Ofislerde, evlerde, çocuk odalarında veya anaokullarında ve hoş bir ses atmosferinin gerekli olduğu diğer yerlerde kullanılması tavsiye edilir. Uygulama ofislerde test edildi ve sonuçlar şaşırtıcıydı. Bir süre sonra ofis çalışanları sakinleşti ve yüksek sesle konuşamadılar. Verimli çalışma için başka neler gerekli? Sinirleri sakinleştirin ve tahriş olmadan saf bilinç!

Meditasyon ve konsantrasyon için bu uygulamayı kullanabilirsiniz. İşyerinizdeki tüm gürültü ve gürültüden çıldırdınız mı? Çocuklarınızın gürültülü oyunlarından bıktınız mı veya konsantre olmanız ve rasyonel bir karar vermeniz mi gerekiyor? Bu uygulama tam size göre!

VirusTotal sonuçları için buraya tıklayın!

 

Halotea Free