Impact-Site-Verification: 67d7342a-4753-4a0a-83e0-cf2a42b695d0
Hızlı Arama Robotu
Hızlı Arama Robotu

Boilsoft Video Splitter 8.0.2

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 Oylar, ortalama: 4,00 out of 5)
Loading...
Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Boilsoft Video Splitter – Video Kesme Programı

 

Boilsoft Video Splitter, büyük bir AVI, MPEG, RM, ASF, WMV, 3GP, MKV, FLV veya MP4 Video dosyasını yeniden kodlamadan, daha küçük video kliplere bölmek, kesmek veya kırpmak için güçlü bir video kesicidir.

Bu video ayırıcı ve video kesici yazılımı yerleşik video oynatıcıya sahiptir. AVI, MPEG, RM, ASF, WMV, 3GP veya MP4 video dosyasını zamana veya gerektiği gibi seçime göre kolayca bölebilir ve kesebilirsiniz. En iyi video kesme programı olarak aynı zamanda piyasadaki en verimli ve en hızlı olandır.

Uygulamanın arayüzü sade ve basittir. Videoları dosya tarayıcısını veya “sürükle ve bırak” yöntemini kullanarak içe aktarabilirsiniz. Böylece kare hızını ve boyutunu görüntüleyebilir, videoyu ön izleyebilir ve oynat, duraklat ve durdur gibi temel medya oynatıcı araçlarını kullanabilirsiniz. Dosyayı kesme söz konusu olduğunda, dosyayı eşit boyutlu kliplere veya seçime bölebilirsiniz (videoyu oynatırken başlangıç ve bitiş zamanını ayarlayın).

“Şimdi böl” düğmesine bastıktan sonra, doğrudan akış kesme ve kodlama modu arasında bölme yöntemini seçebilir ve daha sonra video parçalarınız için çıkış hedefini belirleyebilirsiniz. Program, orta miktarda sistem kaynağı kullanırken bir görevi hızla bitirir ve anlık görüntüler içeren adım adım bir eğitim içerir.

VirusTotal sonuçları için buraya tıklayın!

Boilsoft Video Splitter