Impact-Site-Verification: 67d7342a-4753-4a0a-83e0-cf2a42b695d0
Hızlı Arama Robotu
Hızlı Arama Robotu
Ultra Adware Killer

Ultra Adware Killer 10.7.9.2

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 Oylar, ortalama: 4,00 out of 5)
Loading...
Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Ultra Adware Killer – Reklam Virüslerini Kaldırma Aracı

 

Ultra Adware Killer, bilgisayarınıza daha önce yüklemiş olduğunuz bazı uygulamaların geride bıraktığı tüm reklam yazılımı izlerini tespit etmek ve kaldırmak için kullanacağınız bir yazılımdır.

Program, tarayıcı araç çubuklarını, reklamları, eklentileri, istenmeyen arama sağlayıcılarını ve ele geçirilmiş giriş sayfalarını, potansiyel olarak istenmeyen programları (PUP’lar) ve ayrıca rogueları, truva atlarını, rootkit’leri, fidye yazılımlarını ve diğer tüm kötü amaçlı yazılım biçimlerini kaldırır.

Ayrıca, tarayıcı yapılandırmasını isteğe bağlı olarak sıfırlamaya izin vererek, kuruldukları kadar sorunsuz çalışmalarına izin verir. Bir PRO lisansınız varsa, genişletilmiş komut satırı anahtarları ve otomatik taramaları zamanlama gibi daha da fazla özellikten yararlanabilirsiniz.



Bu yazılım çözümünün kullanışlı bir işlevi, ana bilgisayara kurulmasına gerek olmamasıdır, böylece onu çıkarılabilir USB flash sürücünüze kopyalayabilir ve bir bilgisayarın durumunu reklam yazılımı açısından değerlendirmek istediğinizde başlatabilirsiniz. .

Ayrıca, taşınabilir bir uygulama Windows Kayıt Defterine herhangi bir yeni girdi eklemez, bu nedenle temiz ve düzenli kalır (bu da bilgisayarınızın mümkün olduğunca hızlı ve sorunsuz çalışmasını sağlar).

Mevcut hesap veya tümü için reklam yazılımı durumunu kontrol edin

Bu uygulama, kullanıcıların getirdikleri tüm değişikliklerle birlikte (gereksiz araç çubukları, özelleştirilmiş arama motorları ve ana sayfalar gibi) bilgisayarlarından reklam yazılımlarını  kaldırmak için yardımcı olmayı amaçladığından, olabildiğince sezgisel olacak şekilde tasarlanmıştır.

Dolayısıyla, bilgisayarınızı taramaya başlamak için yalnızca özel düğmeye basmanız yeterlidir – yalnızca mevcut hesabı işleyebilir veya hepsini tek seferde inceleyebilirsiniz, böylece her bir hesaba manuel olarak giriş yapıp analize başlamazsınız.

VirusTotal Sonuçları için buraya tıklayın!

Ultra Adware Killer