Impact-Site-Verification: 67d7342a-4753-4a0a-83e0-cf2a42b695d0
Hızlı Arama Robotu
Hızlı Arama Robotu

Tech Tool Store 8.5.1.0

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 Oylar, ortalama: 4,00 out of 5)
Loading...
Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Tech Tool Store – Toplu Windows Araçları

 

Tech Tool Store, basit, tam özellikli bir arabirimde paketlenmiş 500’den fazla ücretsiz araç içeren profesyonel bir uygulamadır.

İşletim sisteminizi yakın zamanda yükseltmiş, yeni bir Windows kopyasını yeniden yüklemiş veya yeni bir bilgisayar satın almış olsanız da, yaygın olarak kullandığınız çok sayıda uygulamayı almanız gerekir. Daha sonra bu programları bilgisayarınıza kurmak gerekir.



Bu program sisteminizin güvenliğini ve performansını sağlamak için kapsamlı bir uygulama listesine erişmenizi sağlayan hafif bir yazılım parçasıdır. Program eski arayüzü ile birlikte gelir, ancak  kullanıcı dostu ve gezinmesi kolaydır. Uygulama kurulum veya yapılandırma gerektirmediğinden, öneriler arasında gezinmeye başlayabilir ve sisteminiz için ihtiyacınız olan yazılım çözümlerini çalıştırabilirsiniz.

Genişletilmiş görünümü sıkıcı geldiğinde, Menü’deki özel işlevden önerileri daraltabileceğinizi unutmayın. Alternatif olarak, çalıştırmak istediğiniz uygulamanın adını biliyorsanız, özel arama işlevi ile arama yapabilirsiniz. İhtiyacınız olan bir uygulamayı bulamamanız durumunda, uygulamanın adını belirterek, indirme bağlantıları, yazım ve bağlantı metni belirleyerek uygulamayı listeye ekleyebileceksiniz. Ayrıca, arşiv yükleyicilerinin aynı klasörde sıkıştırılmış dosyaları açıp açmayacağını belirleyebilirsiniz.

VirusTotal Sonuçları için buraya tıklayın!

Tech Tool Store ikon