Impact-Site-Verification: 67d7342a-4753-4a0a-83e0-cf2a42b695d0
Hızlı Arama Robotu
Hızlı Arama Robotu
Photo Calendar Maker ikon

Photo Calendar Maker 18.0

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 Oylar, ortalama: 4,00 out of 5)
Loading...
Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Photo Calendar Maker – Takvim Oluşturma Programı

 

Photo Calendar Maker, bir yıl veya ay için güzel fotoğraf takvimleri oluşturmak için yeni bir uygulamadır. Programı kullanarak, fotoğraflarla şık, profesyonel görünümlü takvimler oluşturabilirsiniz.

Her türden orijinal fotoğraf takvimi tasarlamak ve yazdırmak için özelliklerle dolu bir uygulamadır. Yüzlerce benzersiz takvim tasarımı oluşturmak için çeşitli hazır şablonlar, zengin resim galerileri ve çok sayıda düzenleme aracı hizmetinizdedir. Bu takvim oluşturma programı, herhangi bir yıl ve ay, geçmiş veya gelecek için takvimler oluşturmanıza olanak tanır.

Adım adım sihirbaz, şablon seçme, başlangıç ​​yılı ve ayından kağıt boyutu ve baskı çözünürlüğünü seçmeye kadar özel bir takvim oluşturmanın ana adımlarında size yol gösterecektir. Tüm aileniz için aylık planlayıcılar yapabilir veya aynı programda şık promosyon takvimleri tasarlayabilirsiniz.

Fotoğrafları arka planda ekleyin veya türünün tek örneği kolajlarda bir araya getirin. Fotoğraflar veya faydalı notlar için yeterli alan bırakmak üzere farklı takvim ızgarası yerleştirme seçeneklerinin keyfini çıkarın. Fotoğraflı takvim oluşturucudaki bir diğer harika araç da dil düzenleyicidir – herhangi bir dilde ve hatta iki dilli takvimler oluşturmanıza olanak tanır.

Başlamak için kullanıcının biçimi ve tasarımı seçmesi ve bir fotoğraf eklemesi gerekir. Daha sonra takvim hazırlama aşamasına gelecek. Program, birçok stilde yüzlerce takvim varyantı oluşturmanıza olanak tanır: klasik veya modern, standart veya rafine, iş benzeri veya romantik. Program, profesyonel tasarımcılar tarafından oluşturulan şablon paketi ile birlikte gelir.



Program, başlık, yazı tipleri, arka plan, tatiller, ay düzeni dahil olmak üzere takvimin herhangi bir öğesini özelleştirmenizi sağlar. Cepten duvar takvimlerine kadar farklı formatlarda benzersiz takvimler oluşturabilirsiniz. Zengin özellikler ve sezgisel arayüz, programı ev kullanıcıları ve profesyoneller için tercih edilen bir program haline getirir.

VirusTotal Sonuçları için buraya tıklayın!

Photo Calendar Maker