Impact-Site-Verification: 67d7342a-4753-4a0a-83e0-cf2a42b695d0
Hızlı Arama Robotu
Hızlı Arama Robotu
Home Photo Studio ikon

Home Photo Studio 10.0.0.1307

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 Oylar, ortalama: 3,00 out of 5)
Loading...
Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Home Photo Studio – Fotoğraf İşleme Programı

 

Home Photo Studio, eksiksiz ve çok sayıda görüntü işleme aracı sunan güçlü ve kullanımı kolay bir fotoğraf düzenleme yazılımıdır.

Kullanışlı bir arayüz ve ayrıntılı bir yardım sistemi sayesinde, yazılımı öğrenmek kolaydır ve herhangi bir fotoğraf meraklısını yaratıcı bir şekilde meşgul etmek için yeterli seçenek sunar. Program ile dijital çekimleri görüntülemek ve düzenlemek için size yardımcı olacaktır. Ayrıca, fotoğraflar rötuşlanabilir, renk geliştirilebilir, kırmızı göz çıkarılabilir ve bulanık görüntüler daha net hale getirilebilir. Tüm bu değişiklikler farenin bir tıklaması ile yapılabilir.

Yorucu manuel düzenlemeye gerek olmadan fotoğraflarda ki renkleri hızla artırmak ve aydınlatma sorunlarını gidermek için otomatik düzeltmeyi kullanabilirsiniz. Resimlerinizdeki seçilen renkleri diğerlerini etkilemeden değiştirmek için Sanatsal Tonlama ve Renk Büyüsü seçeneğinden farklı hazır ayarlar uygulama imkanı da sağlar.



Bir çok özelliklere sahip bir programdır. Bazen mevcut arka planı tamamen değiştirmek yerine istenmeyen nesneleri silmek daha iyidir. Uygun Kırpma aracıyla fotoğraflarınızdaki çöp, teller, diğer kişiler vb. Birkaç tıklamayla kurtulun. İşaretler, lekeler veya kırışıklıklar gibi farklı cilt kusurlarını yok etmek mümkündür.

VirusTotal sonuçları için buraya tıklayın!

Home Photo Studio