Impact-Site-Verification: 67d7342a-4753-4a0a-83e0-cf2a42b695d0
Hızlı Arama Robotu
Hızlı Arama Robotu
Business Card Maker ikon

Business Card Maker 9.15

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 Oylar, ortalama: 4,00 out of 5)
Loading...
Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Business Card Maker – Kartvizit Tasarım Programı

 

Business Card Maker, profesyonel kartvizitler veya rozetler isteyen ancak tasarımcılara para harcamak istemeyen herkes için tasarlanmış bir kartvizit yazılımıdır.

Kartvizit oluşturmak şaşırtıcı derecede kolaydır. Başlamak için önce beğendiğiniz bir şablon seçersiniz. Business Card Maker, fotoğraflı kartvizit şablonları da dahil olmak üzere 400’den fazla düzenlenebilir şablon arasından seçim yapmanızı sağlar. Onların yardımı ile, avukat, doktor, psikolog, öğretmen gibi herhangi bir uzman için bir kartvizit oluşturabilirsiniz.



Bir şablon seçtikten sonra adınızı, fotoğrafınızı ve posta adresi, telefon, e-posta ve web sitesi gibi iletişim bilgilerinizi eklemeniz gerekir. Gerekirse, şablonda değişiklik yapabilirsiniz: yazı tiplerini ayarlama, renkleri değiştirme ve arka planı özelleştirme.

Tasarım bittikten sonra, kartvizitinizi popüler görüntü formatlarına aktarabilir veya kağıda yazdırabilirsiniz. Program, çeşitli biçimlerde kağıda yazdırabilir ve kartları kağıda en ekonomik şekilde yerleştirebilir. Örneğin, bir A4 kağıdına en fazla 10 kartvizit ve A3 kağıdına en fazla 24 kart yazdırabilir. Ayrıca program 300 dpi ve 600 dpi baskı yapabilir ve 1200 dpi baskı için mizanpajları kaydedebilirsiniz.

VirusTotal Sonuçları için buraya tıklayın!

Business Card Maker