Impact-Site-Verification: 67d7342a-4753-4a0a-83e0-cf2a42b695d0
Hızlı Arama Robotu
Hızlı Arama Robotu
Krita ikon

Krita 5.2.2

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 Oylar, ortalama: 3,00 out of 5)
Loading...
Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Krita – İllüstrasyon Resim Boyama Programı

 

Krita, tüm dünyada sanatçılar tarafından kullanılan ücretsiz ve açık kaynak boyama uygulamasıdır.

Krita ÜCRETSİZ ödüllü bir açık kaynak dijital boyama uygulamasıdır. Çizgi romanlar, illüstrasyonlar, konsept sanatı, mat resimler yaratmaya adanmış: her türlü 2D görüntü oluşturma!

Bazıları günümüzde dijital sanat olan her şeyin tamamen Photoshop‘ta yapıldığını düşünse de , gerçek şu ki, çoğu şaheserin (sanatçıların yanı sıra) isimsiz kahramanları, kredinin yarısını bile almayan dijital boyama uygulamalarıdır. İllüstratörler, konsept sanatçıları, çizgi roman yaratıcıları, mat ressamlar ve hatta oyun sanatçıları için tasarlanan Krita , biraz daha fazla dikkat çekmesi gereken bir uygulama.

2004’ten 2009’a kadar, Photoshop veya GIMP tarzında genel bir görüntü işleme ve boyama uygulaması olmaya odaklanmıştı. 2009’dan bu yana, odak noktası resme doğru kaymış oldu: Krita topluluğu, bundan böyle karikatüristler, çizerler ve konsept sanatçıları için en iyi boyama uygulaması yapmayı hedefliyor.



Geçen yıl, tüm Kickstarter destekçilerinin yardımıyla Anında Önizleme ve Animasyon Desteği eklendi. Programı geleceğe daha dayanıklı hale getirmek için kod tabanı yeni bir Qt sürümüne güncellendi. Katmanlar panelinden kısayol yapılandırmasına, program için kolayca kurulabilen ikili dosyalardan çok gelişmiş bir kullanıcı kılavuzuna kadar tüm iyileştirmeler yapıldı.

Uygulamanın siyah temalı kullanıcı arayüzü, çoğu dijital editör veya tasarımcı uygulaması tarafından benimsenen modern stile mükemmel bir şekilde uyuyor. Krita’nın ana penceresi, uygulamada bulunan hemen hemen tüm özelliklerle kapsamlı bir şekilde doludur. Aracı çalıştırdığınızda, her şeyin yüzünüzde doğru olma eğiliminde olduğunu ve ilk bakışta biraz korkutucu görünse de, bir ayarlama ile beraber her şeyin oldukça doğal göründüğünü fark edersiniz.

VirusTotal sonuçları için buraya tıklayın!

Krita