Impact-Site-Verification: 67d7342a-4753-4a0a-83e0-cf2a42b695d0
Hızlı Arama Robotu
Hızlı Arama Robotu
Team-Task-Manager ikon

Team Task Manager 2.41

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 Oylar, ortalama: 4,00 out of 5)
Loading...
Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Team Task Manager – Ekip Yönetimi Programı

 

Team Task Manager, Projeler için etkili ekip işbirliği ve grup iletişimi sağlamanın yanı sıra görev atamasını izlemek için geliştirilmiştir.

Program, büyük bir ekiple bir proje üzerinde çalışırken kullanışlı olabilecek güvenilir bir araçtır. Program, ekip iletişimini, görev izlemeyi ve özel sunucuya bağlantı yoluyla sağlanan ortak bir veri havuzuna erişimi kolaylaştırır.

Bu yazılım aynı zamanda projelerinizi güncel tutmak için gereken süreyi en aza indirecek şekilde tasarlanmıştır. Bir kaç tıklama ile, görevleri atama, bitiş tarihlerini ayarlama, dosya ekleme ve ilerleme raporlarını görüntüleme imkanı elde edersiniz. Bunun dışında, belgeleri paylaşma imkanı da sağlar. Windows görev çubuğundaki bildirim uyarıları, bir değişiklik gerçekleştiği anda anında geri bildirim sağlar.



Tüm ekip üyeleri bireysel yapılacaklar listesini görebilir ve proje ayrıntılarına erişebilir ve belgeleri paylaşabilir. Yöneticiler kolayca üye ekleyebilir ve her proje ve belge için erişim ayrıcalıklarını yapılandırabilir. Ayrıca atanan işleri takip edebilir ve çok daha fazlasını yapabilir.

Program, ekip üyelerini yeni görevler hakkında otomatik olarak bilgilendirebilirler. Bununla beraber tamamlanan çalışmayı bildirir ve gecikmiş öğeler için hatırlatıcılar gönderir.

Ekip üyelerinin dosya sunucusuna erişiminden bağımsız olarak kritik bilgilerin görüntülenmesini, düzenlenmesini ve silinmesini güvenli bir şekilde kontrol edebilen bir özelliği içerir.

Kritik bilgiler merkezi bir yerde saklandığında ve güvenlik altına alındığında güncel bilgileri ekiptekilerle kolayca paylaşılabilir.

Ekip Görevi Yöneticisi veritabanı herhangi bir PC’ye yüklenebilir ve Internet bağlantısı gerektirmez. LAN içindeki tüm ekip üyeleri, basit Windows istemci uygulamasını yükleyerek verilere erişebilir.

Veritabanı İnternette depolanmadığından, gizli bilgilere yetkisiz erişimi önlemek daha kolaydır. Program, ağ yöneticisi LAN’ı uzaktan erişim için yapılandırırsa, veritabanına güvenli erişim sağlayabilir.

ÜCRETSİZ deneme sürümünü indirin!
% 100 güvenlidir! Öyleyse ne bekliyorsunuz?

VirusTotal sonuçları için buraya tıklayın!

Team Task Manager