Impact-Site-Verification: 67d7342a-4753-4a0a-83e0-cf2a42b695d0
Hızlı Arama Robotu
Hızlı Arama Robotu
Auslogics Registry Cleaner ikon

Auslogics Registry Cleaner 10.0.0.4

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 Oylar, ortalama: 4,00 out of 5)
Loading...
Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Auslogics Registry Cleaner – Windows Kayıt Defteri Temizleme

 

Auslogics Registry Cleaner bir tıklamayla Windows kayıt defterinizdeki geçersiz girişleri temizleme imkanı sağlar. Böylece kayıt defterini optimize etmek sayesinde kayıt defteri daha düzgün çalışır.

Size bazı üçüncü taraf yazılımları indirmenizi önerdiğinden kurulum işlemi sırasında dikkatli olmanız önemlidir. Karşılaştığınız arayüz sade ve basittir, çünkü sadece bir menü çubuğu, birkaç düğme, algılanan sonuçları görüntülemek için bir panel ve taranacak öğeleri seçmenize izin veren bir panel içerir. Kapsamlı Yardım içerikleri sağlanır ve bu nedenle, daha az deneyimli olanlar da dahil olmak üzere her türden kullanıcı, herhangi bir sorunla karşılaşmadan yollarını bulabilir.

Bu programı açtığınızda, hemen Tara’yı seçebilirsiniz, bu durumda neyi düzelteceğinize ve neyi yalnız bırakacağınıza karar vermeden önce gözden geçirmeniz için tarama sonuçları sunulur. Bu taramalar hızlı bir şekilde tamamlanır ve sonuçları kategorilere göre gruplandırılmış olarak görürsünüz. Bununla birlikte, tüm bu sonuçları sıralamak istemiyorsanız, sadece taramayı tamamlayacak ve daha sonra bu değişiklikleri onaylamanızı istemeden bulduğu tüm sorunları çözecek olan Tara ve Onar seçeneğini belirleyebilirsiniz.



Tara ve Onar seçeneğini tercih etseniz bile, programın gerçekten ihtiyacınız olan bir şeyi yanlışlıkla kaldırması konusunda endişelenmenize gerek yoktur. Bunun nedeni, silinen tüm öğelerin yedeklerini oluşturmayı seçerek geri dönüp daha sonra geri yüklemeyi kolaylaştırabilmenizdir. Bu seçenek oyunda, bu programın yaptığı tüm değişiklikler geri alınabilir, bu da özellikle daha az deneyimli kullanıcılar için rahatlatıcı olabilir. Kayıt defteri optimizasyonu için kullanılması gereken programlardan biridir.

VirusTotal sonuçları için buraya tıklayın!

Auslogics Registry Cleaner

KULLANIM VİDEOSU