Impact-Site-Verification: 67d7342a-4753-4a0a-83e0-cf2a42b695d0
Hızlı Arama Robotu
Hızlı Arama Robotu
Windows Slimmer Free ikon

Windows Slimmer Free 4.0.0.4

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 Oylar, ortalama: 3,50 out of 5)
Loading...
Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Windows Slimmer Free – Sistem Bakım Programı

 

Windows Slimmer Free, Eski Windows sürümleri de dahil olmak üzere uygulamaları kaldırmak ve gereksiz verilerden kurtulmak için olanak tanıyan Windows bakım aracı.

Geçici ve gereksiz veriler birikmeye devam ettiğinden ve önemli miktarda depolama alanı kaplayabileceğinden, sistem bakımının periyodik olarak çalıştırılması bir zorunluluktur. Auslogics Windows Slimmer, sistem temizliğini çalıştırarak ve yüklü uygulamaları yönetmenize izin vererek bu konuda size yardımcı olabilecek bir yazılım aracıdır.

Programın iki farklı bakım modu vardır: bir kerelik bakım ve düzenli bakım. İlk mod, belirli gereksiz dosyaların ve verilerin kaldırılması için izin verir. Windows WinSxS kitaplıklarının, devre dışı bırakılmış bileşenlerin, Windows güncelleştirildikten sonra oluşturulan eski işletim sistemi verilerini içeren “Windows.old” klasörünün, sistem geri yükleme noktalarının ve Windows güncelleme dosyalarının sürümlerini hedefler. Açıkçası, bu bileşenlerin doğası nedeniyle, sadece bir kez silinmeleri gerekir.

Öte yandan, düzenli bakım bellek dökümü dosyalarını, Geri Dönüşüm Kutusu’nun içeriğini, geçici klasörlerdeki verileri, uygulama günlüklerini ve CD veya DVD yazdırmadan önce oluşturulan önbellek klasörünü temizler. Bu işlem düzenli olarak yapılmalıdır, tek seferlik bir prosedür değildir.



Programın ilginç özelliklerinden biri de entegre uygulama kaldırıcısıdır. Uygulama, kullanım sıklığı ve derecelendirmeleri ile birlikte sisteminizde yüklü olan tüm yazılım yardımcı programlarının bir listesini görüntüler. İkincisi, aslında, bir uygulamanın güvenilir olup olmadığını, hiç değerlendirilmediğinde sizi en çok ilgilendiren şeydir.

Uygulamaları bilgisayardan kaldırmak için uygulama listesi temizleme aracını kullanabilirsiniz ve bu başarısız olursa, kaldırılmalarını zorlarsınız. Dahası, bu program bir uygulamanın kurulumunu değiştirmenizi veya şu anda yüklü olan örneği onarmanızı sağlar. Güvenilir olmayan bir uygulama adı bulursanız, uygulamayı doğrudan uygulama içinden Google’da arayabileceğinizi unutmayın.

Ayrıca, Windows’un ihtiyaç duymadığınız (veya bu konuda istemediğiniz) her türlü dosyayı ve bileşeni topladığı bir gerçektir. Program genel sistem performansını artırmak için sistem bakımını çalıştırmanıza ve ayarları optimize etmenize olanak tanır. Eksik olabilecek tek şey, genellikle bu tür uygulamalarda bulunan bir kayıt defteri tarayıcısı ve temizleyicisidir.

VirusTotal sonuçları için buraya tıklayın!

Windows Slimmer Free