Impact-Site-Verification: 67d7342a-4753-4a0a-83e0-cf2a42b695d0
Hızlı Arama Robotu
Hızlı Arama Robotu
Paltalk Messenger ikon

Paltalk Messenger 1.32.1

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 Oylar, ortalama: 4,00 out of 5)
Loading...
Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Paltalk Messenger – Masaüstü Mesajlaşma Programı

 

Paltalk Messenger, kişiler listenizde bulunan arkadaşlar ile sohbet etmenizi ve dosya paylaşmanızı sağlayan ücretsiz bir mesajlaşma yazılımıdır.

Ana özellik özellikleri arasında, yazı tipi stilinizi ve renklerinizi ve ifadeleri seçebileceğiniz anlık mesajlaşma ve sohbet odası konuşmaları bulunmaktadır. Kişilerinizle video konferans yapmak için bu programı  kullanabilirsiniz. Ayrıca, video, ses, belge ve e-kitap dosyalarının yazılım içinde aktarılmasına izin verir.



Program ile ilgili özel olan, diğer e-posta istemcileriyle uyumluluğudur. ICQ, MSN, Yahoo veya AIM‘i destekleyebilir. Binlerce canlı görüntülü sohbet odasına erişim sağlar. Oda kategorileri müzik, politika, spor, din ve daha pek çok şeyi içerir. En fazla 10 arkadaşınızla sınırsız grup video görüşmesi. Sanal Hediyeler ve sohbet odasındaki diğer üyelere gönderilebilecek eğlenceli animasyonlar paylaşma imkanı bulursunuz.

Yükleme işlemi sırasında, özel bir dikkat göstermelisiniz çünkü Paltalk Messenger, Ask Araç Çubuğunu yüklemeyi, varsayılan arama motorunuza Sor seçeneğini sunmayı ve ana sayfanızı varsayılan olarak Ask.com olarak ayarlamayı teklif eder. Ancak, verilen teklifi basitçe reddedebilir ve yalnızca Paltalk Messenger’ı kurmayı seçebilirsiniz.

Programa ilk girdiğinizde, bir takma ad, şifre, e-posta adresi ve güvenlik sorusu seçmelisiniz. Ek olarak, Paltalk Messenger, takma adınıza bağlı olarak, SuperIM aracılığıyla sizin için bir bağlantı oluşturur. Bu şekilde, birine bir bağlantı gönderebilir ve web tarayıcısı penceresinde sizinle anında sohbet edebilirler. Kullanıcı arayüzü oldukça dostane. Arkadaşlar listesinin altında öne çıkan sohbet odalarını görüntüleyebilir veya kendinizinkini oluşturabilirsiniz. Maalesef arkadaşlarınızı arayamazsınız, ancak resminiz veya avatarınız sürükle bırak ile eklenebilir.

Ayarlar bölümü, genel seçenekleri, aktarılan dosyalara çıkış yolunu, SuperIM’i (ör. Web kamerası görüntüleme ve yayınlama, ses etkinleştirildiğinde varsayılan ses modu), SuperIM URL’sini (takma adınıza veya başka bir şekilde göre bir URL seçin ve korumanızı sağlar) şifre ile), ses kurulumu, web kamerası kurulumu, kaydırıcı bildirimleri, gizlilik seçenekleri, uyarılar ve sesler, ses ayarı, ebeveyn denetimleri, ancak aynı zamanda İnternet bağlantınızı test edebilir ve hesapları yönetebilirsiniz.

Ek olarak, diğer anlık mesajlaşma servislerini yükledikten sonra erişebilir (AIM, MSN, Yahoo, Facebook, Google Talk), anlık görüntü alabilir, video mesajları kaydedebilir ve paylaşabilir ve daha fazlasını yapabilirsiniz.

VirüsTotal Sonuçları için buraya tıklayın!

Paltalk Messenger