Impact-Site-Verification: 67d7342a-4753-4a0a-83e0-cf2a42b695d0
Hızlı Arama Robotu
Hızlı Arama Robotu
Wise Windows Key Finder ikon

Wise Windows Key Finder 1.0.2.13

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 Oylar, ortalama: 3,00 out of 5)
Loading...
Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Wise Windows Key Finder – Microsoft Ürün Anahtarı Kurtarma Yazılımı

 

Wise Windows Key Finder, kaybettiğiniz veya yanlış yerleştirdiğiniz Windows ve Microsoft Office seri anahtarlarını kurtarmak için kullanılır.

Windows’u yeniden yüklemeyi planlıyorsanız ve kopyanızın seri numaralarını bulamıyorsanız, bu sorunu çözmek için size yardımcı olacak çok sayıda çözüm olduğu için sevinebilirsiniz. Bu program, işletim sisteminin seri numarasını kurtarmaya çalışan herkes için kullanışlı olabilecek küçük bir yazılımdır. Kaybolan ürün anahtarını kurtarmak için tercih edebilirsiniz.



Uygulama taşınabilirdir ve bu nedenle kurulum veya yapılandırma gerektirmez. Aslında, yardımcı program, başlattığınız anda işletim sisteminin tam adı ile birlikte Windows için ID ve seri anahtarını otomatik olarak görüntüler. Görüntülenen bilgiler Windows’taki standart komutlar kullanılarak kopyalanabilir veya daha sonra kullanmak üzere yazdırabilir ve bir kağıda depolayabilirsiniz.

Uygulamanın yalnızca Microsoft ürünleriyle, yani Windows ve Office paketi ile çalıştığını unutmamak önemlidir. Ancak, sahte ürünlerin seri numaralarını göstermediğini unutmayın. Ayrıca, diğer üçüncü taraf yazılımların anahtarlarını almanız gerekirse, diğer araçları kullanmanız gerekebilir.

VirusTotal Sonuçları için buraya tıklayın!

Wise Windows Key Finder