Impact-Site-Verification: 67d7342a-4753-4a0a-83e0-cf2a42b695d0
Hızlı Arama Robotu
Hızlı Arama Robotu
MoShow Slideshow Maker İKON

MoShow – Slideshow Movie Maker for Android

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Henüz Oylanmadı)
Loading...
Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

MoShow – Slideshow Movie Maker (Android)

 

MoShow – Slideshow Movie Maker , fotoğraflarınızı ve videolarınızı anında Instagram, Facebook veya Twitter için mükemmel eğlenceli, dikkat çekici slayt gösterisi filmlerine dönüştürür.

Tek bir selfie fotoğrafından bir haftalık fotoğraf ve videolara kadar, kalabalığın arasından sıyrılan çarpıcı bir slayt gösterisi video filmi oluşturun. Fotoğrafınızı veya videonuzu aksaklık, vızıltı, ışıltı ve daha birçok sinematik efektle kolayca düzenleyin!

Slayt gösterisi video filminizi yapmak için, düzinelerce farklı video stilinde anında önizleme görüntülemek için fotoğraflarınızı ve videolarınızı seçmeniz yeterlidir. En sevdiğiniz video efektlerini seçin, sonuçları düzenleyin ve dünyayla paylaşın! En sevdiğiniz fotoğrafı seçin ve Instagram’a veya Facebook’a göndermeden önce özel bir MoShow düzenlemesi yapın.

Fotoğraflarınız ve videolarınız hiç bu kadar iyi görünmemişti!

MoShow Slideshow Movie Maker

EŞSİZ MOSHOW SLIDESHOW ÖZELLİKLERİ:

– Farklı Video Stilleri: Fotoğrafları, videoları veya selfie’yi dikkat çekici düzenlemelere veya unutulmaz bir hikayeye dönüştürmek için çok çeşitli ücretsiz düzenlemelere ve efektlere erişin. Aksaklık efektleri, dalgalanma efektleri, fırça efekti ve daha fazlası arasından seçim yapın!
– Mükemmel Döngü: GIF hayranları için üretildi. MoShow Slayt Gösterisi Video uygulaması, kendi döngü videonuzu kolayca oluşturmanızı sağlar. Herhangi bir uzunluktaki videoları anında Instagram veya Facebook için mükemmel bir döngüye senkronize edin.
– Karışık Geçişler ve Düzenlemeler: Her seferinde benzersiz bir film ve slayt gösterisi oluşturun. Aynı fotoğrafları seçin ve aksaklık, çevirme, vızıltı, ışıltı, dalgalanma ve daha birçok efekt ile deneyin! Fotoğraflarınızı ve videolarınızı öne çıkarmak için kolayca eğlenceli geçişler ekleyin.
– Harmanlanmış Metin: Basit bir metin yer paylaşımı veya slayt gösterisi filtresinden daha fazlası, çarpıcı düzenlemeler için metni slayt gösterisi videonuzla karıştırın.
– Sinematik Aksaklık Düzenleme ve Efekt: Herkesin kullandığı aksaklık etkilerini biliyor musunuz? Artık fotoğrafları ve videoları bir aksaklık efekti ile anında düzenleyebilirsiniz. Statik fotoğrafları aksaklık çalışmalarına dönüştüren hiperaktif aksaklık düzenlemeleriyle aksaklık videolarını başka bir seviyeye taşıyın.