Impact-Site-Verification: 67d7342a-4753-4a0a-83e0-cf2a42b695d0
Hızlı Arama Robotu
Hızlı Arama Robotu
Puffin Browser ikon

Puffin Browser 10.1.1.609

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 Oylar, ortalama: 3,00 out of 5)
Loading...
Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Puffin Browser – Güvenli İnternet Tarayıcısı

 

Puffin Browser, internette sörf yapmak için kullanacağınız hızlı ve güvenli web tarayıcısı. İnternetteki kötü amaçlı saldırılara karşı koruma özelliğine sahiptir.

Web tarayıcısı, kullanıcıların günlük yaşamda görevleri yerine getirmeleri için en önemli uygulamadır, ancak saldırılara karşı oldukça savunmasızdır. CloudMosa, web taramanızı bulutta korumak ve kötü amaçlı yazılım, fidye yazılımı, reklam yazılımı ve kötü amaçlı bağlantılar gibi tehditleri korumak için tarayıcı yalıtım teknolojisinden yararlanır. Sürekli artan sıfır günlük saldırılarla Puffin Güvenli Tarayıcı, onlara karşı korunmanın en etkili yolunu sunuyor.



Google uzmanları yalnızca CVE-2019-5786 kusurunun Chrome tarayıcısının FileReader bileşeninde ücretsiz kullanımdan sonra bir güvenlik açığı olduğunu ortaya çıkardı. FileReader, web uygulamalarının okunacak dosyayı veya verileri belirtmek için ‘Dosya’ veya ‘Blob’ nesnelerini kullanarak bilgisayarda depolanan dosyaların içeriğini eşzamansız olarak okumasına izin veren standart bir API’dir.

Google tarafından yayınlanan güvenlik danışma belgesini “Hata ayrıntılarına ve bağlantılara erişim, kullanıcıların çoğunluğu bir düzeltme ile güncellenene kadar kısıtlı tutulabilir. “Hata, diğer projelerin benzer şekilde bağımlı olduğu, ancak henüz çözülmediği bir üçüncü taraf kütüphanesinde varsa kısıtlamaları koruyacağız.”

Yukarıdaki paragrafın anlamını anlamadıysanız, Puffin Secure Browser’ı kurabilirsiniz ve hiçbir virüs PC’nize sıfır gün bulaşıp bulaştıramaz. Puffin Güvenli Tarayıcı dünün sıfır gün güvenlik açığını düzeltti (aslında, iki ay önce Puffin Güvenli Tarayıcı ilk kez başlatıldığında).

Not: Program deneme sürümüdür.

VirusTotal sonuçları için buraya tıklayın!

Puffin Secure Browser

 

Özellikler:

Cihazlarınızı koruyun

Sıfır gün saldırısı gerçekleştiğinde, diğer tarayıcıları çalıştıran tüm cihazlar siber istismarlara karşı savunmasızdır. Bu tarayıcı tarama oturumlarınız bulutta olduğundan, cihazlarınız sıfır gün saldırılarından etkilenmez.

Siber güvenlik tehditlerinden kaçının

Bir tarama oturumu sona erdiğinde, sunucularımızda her şey temizlenir ve yok edilir. Her zaman temiz bir durumdasınız ve web’deki potansiyel tehditlerden uzak duruyorsunuz.

Bulut oluşturma motorumuzla performansı artırın

Cihazınızın özelliklerinden bağımsız olarak,  sunucularımızdaki bulut bilgi işlem kaynaklarını kullanır ve göz atma performansını artırır.