Impact-Site-Verification: 67d7342a-4753-4a0a-83e0-cf2a42b695d0
Hızlı Arama Robotu
Hızlı Arama Robotu
Wise Plugin Manager ikon

Wise Plugin Manager 1.2.8

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 Oylar, ortalama: 4,00 out of 5)
Loading...
Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Wise Plugin Manager – Tarayıcı Eklentilerini Yönetme Programı

 

Wise Plugin Manager, web tarayıcılarınızda yüklü olan tüm eklentileri ve uzantıları ortaya çıkarır ve bunları bilgisayarınızdan devre dışı bırakmanız veya bilgisayarınızdan kaldırmanız için hızlı bir yol sağlar.

Bu program Web tarayıcılarınızın ayarlarını yapılandırmanın ve hangi eklentilerin veya araç çubuklarının tutulması ve hangilerinin atılmasına karar vermenin basit bir yolunu sunar. En önemli dört web tarayıcısının (Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome ve Opera) desteklenmesini sağlayarak, hangi eklentilerin saklanacağına ve hangilerinden kurtulacağına karar vermenize yardımcı olmayı amaçlamaktadır.

Her tarayıcıya, algılanan tüm eklentilerin ve araç çubuklarının bir listesini ve işlevlerinin bir özetini görüntüleyebileceğiniz ayrı bir bölme atanır. Program, herhangi bir eklentiyi bir düğmeyi tıklatarak devre dışı bırakmanıza veya etkinleştirmenize, hatta ihtiyacınız olmayan veya kullanmadıklarınızı kalıcı olarak kaldırmanıza olanak tanır.

Ayrıca, her eklentiye bir kullanıcı oyu verebilir, kullanıcı yorumlarını okuyabilir, beğenebilir veya beğenmeyebilir ve hatta diğer kullanıcıların görüntülemesi için kendi yorumlarınızı ekleyebilirsiniz. Topluluk derecelendirme sistemi, belirli bir eklentinin veya araç çubuğunun bilgisayarınızda yüklü olup olmayacağına karar vermede bir başlangıç ​​noktası olabilir.

Programın en önemli avantajlarından biri, tarayıcının ‘Uzantılar’ veya ‘Eklentiler’ bölümünde görüntülenmediği için normalde bulunması zor olan eklentilerin ve araç çubuklarının varlığını belirleyebilmesidir.

VirusTotal sonuçları için buraya tıklayın!

Wise Plugin Manager