Impact-Site-Verification: 67d7342a-4753-4a0a-83e0-cf2a42b695d0
Hızlı Arama Robotu
Hızlı Arama Robotu

Pomodoro Logger 0.6.3

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 Oylar, ortalama: 3,00 out of 5)
Loading...
Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Pomodoro Logger

 

Pomodoro Logger, Özelleştirilebilir çalışma döngülerine ve çalışma etkinliklerinizi ve görevlerinizi toplamanızı ve görselleştirmenizi sağlayan Kanban panosuna sahip zaman yöneticisi.

Malzeme değeri veya fiyat etiketi olmayan tek şey bizim zamanımız. Zaman belki de sahip olduğumuz en değerli şeydir ve bazen bunun farkında değiliz. Ya da sadece her zaman meşgul olduğumuz gerçeği ve zamanın ne zaman uçtuğunu fark etmiyoruz, gerçekten önemli olan şeylere odaklanmak yerine gereksiz şeylerle dolduruyoruz.

Ne yazık ki, zamanı durduramayız, ancak daha iyi organize olmamıza yardımcı olabilecek bazı araçlar vardır. Bunlardan biri, görevlerimizde hem üretken hem de verimli olmamızı sağlayan bir araç olan Pomodoro Logger olarak adlandırılıyor.

Pomodoro Logger, kullanımı kolay ve oldukça basit bir arayüze sahiptir ve zamanımızı nasıl organize ettiğimizle ilgili birçok görsel bilgi getirir. Tekniği, iş yorgunluğumuzu büyük ölçüde hafifletmemize, işimize veya çalışmalarımıza odaklanmamıza ve bu arada verimliliğimizi artırmamıza izin verir.

Çok ilginç bir özellik, e-postaları, mesajları veya çalışmanızı kesintiye uğratabilecek diğer sosyal medya yazılımlarını kontrol ederken ne kadar zaman kaybettiğinizi görmenize izin vermesidir. Pomodoro, kullandığınız tüm uygulamaları analiz edecek ve görevleri tamamlamak veya diğer ilgisiz eylemleri yapmak için ne kadar zaman harcadığınızı görmenizi sağlayacaktır.

Hedeflerinize ulaşmanıza olan güveninizi artırabilecek bir diğer araç Kanban Board özelliğidir. Bu ayrıca görevlerinize harcanan zamanı da tahmin eder ve verimli bir şekilde organize olmanızı sağlar. Kanban Kurulu’nun “Yapılacak”, “Devam Ediyor” ve “Tamamlandı” olmak üzere üç bölümü vardır. Hepsinde, özelleştirilebilir oturum kartlarınızı ekleyebilir ve tahmini zaman maliyetini ayarlayabilirsiniz.

VirusTotal sonuçları için buraya tıklayın!

Pomodoro Logger