Impact-Site-Verification: 67d7342a-4753-4a0a-83e0-cf2a42b695d0
Hızlı Arama Robotu
Hızlı Arama Robotu
Windows Repair Toolbox ikon

Windows Repair Toolbox 3.0.3.7

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 Oylar, ortalama: 4,00 out of 5)
Loading...
Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Windows Repair Toolbox  – Bilgisayarı Tamir Etme Programı

 

Windows Repair Toolbox, işlemi daha hızlı, kolay ve düzgün hale getirerek bir Windows sistemini tamir etmenize yardımcı olan taşınabilir bir programdır.

Birkaç türlü Windows sorununu tanılamak ve çözmek için en iyi ücretsiz yazılımı “anında” indirin ve çalıştırın. İki istisna dışında, araç kutusunda bulunan tüm programlar taşınabilir. Araçlar, fonksiyonlarına göre kategorize edilir ve program, çalıştığınız Windows sürümü için doğru sürümü otomatik olarak indirir. Ek olarak, bu araçları güncel tutmanıza yardımcı olacaktır. Önemli Tüm araçları bir kerede (ve ayrıca güncel tutmak için) tek tıklamayla indirebilir, böylece araç kutusunu çevrimdışı bilgisayarlarda kullanabilir veya tüm araçları önceden indirilmiş halde tutabilirsiniz.

Kötü amaçlı yazılımları temizleme, sistem temizleme ve onarma işlemlerini gerçekleştirmek için katılımsız modda art arda çalışmak üzere birkaç araç seçme imkanı sağlar. İşlemin tamamlandığını ve günlükleri içeren bir e-posta daha sonra size gönderilebilir. Onarılacak bilgisayarla ilgili bilgileri görüntüler: CPU sıcaklığı, isim ve% zaman; sistemde kurulu RAM miktarı ve kullanım yüzdesi; Disk modeli, kapasite, temel sağlık kontrolü; sistem bölümünde kalan boş alan miktarı; Windows sürümü ve yükleme tarihi; Sistem açılış zamanı; ve dahası. Bir makineye daha önce hangi virüsten koruma yazılımı yüklendiğini belirlemeye yardımcı olan bir işlevsellik (“AVLeftovers”) içerir. Windows sorunlarını onarmak için gereken her şeye sahip bu programı ücretsiz olarak kullanabilirsiniz.



VirusTotal Sonuçları için buraya tıklayın!

Windows Repair Toolbox