Impact-Site-Verification: 67d7342a-4753-4a0a-83e0-cf2a42b695d0
Hızlı Arama Robotu
Hızlı Arama Robotu
Video Combiner ikon

Video Combiner 1.3.4.0

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 Oylar, ortalama: 4,00 out of 5)
Loading...
Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Video Combiner – Toplu Video Birleştirme Yazılımı

 

Video Combiner, Video kalitesini ve görüntü en boy oranını kaybetmeden, Çoklu Biçimlerde ve farklı çözünürlüklerde videoları tek bir videoda toplu olarak birleştirmek için kullanılır.

Video Combiner, Windows için kullanışlı bir video birleştirme yazılım aracıdır. Bu kullanışlı video yardımcı programı, kullanıcıların birden çok formattaki videoları tek seferde toplu olarak tek bir video dosyasında birleştirmesini sağlar ve aralarından seçim yapabileceğiniz çeşitli uyarlanabilir video çözünürlüğüne sahiptir.

Bu güçlü video birleştirme uygulaması, Apple iPhone, iPad, Android Telefon, Android Tablet gibi tüm büyük akıllı telefonlardan ve tabletlerden kaydedilen video formatlarını destekler ve MP4, MOV, FLV, 3GP, AVI, WMV, MPG, VOB ve daha fazlası. Video Birleştirici, video dosyalarını aynı anda birden fazla video biçiminde karıştırabilir ve birleştirebilir, böylece mp4’ü kolayca birleştirebilir ve diğer video dosyası biçimlerini aynı anda bir videoya katılabilirsiniz.

Video Birleştirici orijinal video bit hızlarını varsayılan olarak korur, bu da orijinal video kalitesini kaybetmeden videoları birleştirmek anlamına gelir. Birleştirilmiş video dosyasını sıkıştırmak veya video kalitesini ayarlamak istiyorsanız, program video bit hızını da özelleştirmenizi sağlar. Video bit hızının değerini kendi ihtiyaçlarınıza göre ayarlayabilirsiniz.

VirusTotal Sonuçları için buraya tıklayın!

Video Combiner