Impact-Site-Verification: 67d7342a-4753-4a0a-83e0-cf2a42b695d0
Hızlı Arama Robotu
Hızlı Arama Robotu
Unity Personal ikon

Unity Personal 2023.2.9f1

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 Oylar, ortalama: 5,00 out of 5)
Loading...
Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Unity Personal – Oyun Geliştirme Yazılımı

 

Unity Personal, oyun geliştirmek için tasarlanmış olup, 12 ayda 100 bin dolardan az gelire sahip bireyler, hobiler ve küçük kuruluşlar içindir.

Unity, muhteşem oyunlar geliştirmek ve para kazanmak için ihtiyaç duyduğunuz bir çok geliştirme aracı sağlayan dünyanın önde gelen gerçek zamanlı 3D geliştirme platformudur. Programı kullanarak geliştirdiğiniz oyunlar ile oyun severleri büyülersiniz.

Bu program size inanılmaz içerik ve deneyimler oluşturmayı öğrenmek için ücretsiz kaynaklar sağlar. Başlangıç ve orta düzey eğitimler, kapsamlı belgeler ve diğer faydalı kaynaklar, ilk oyunlarınızı ve kapsamlı uygulamalarınızı oluşturmaya başlamanıza yardımcı olur. Ayrıca hepsini kendiniz yapmak zorunda değilsiniz. Ücretsiz veya uygun fiyatlı binlerce yüksek kaliteli, hazır varlık ve üretim araçlarının yardımıyla projenizi hızlandırın ve üretkenliğinizi artırın.



Bu sayede Dünyanın en büyük ve en tutkulu içerik oluşturucu gruplarından birinin bir parçası olabilirsiniz. İhtiyacınız olan cevapları ve bilgileri bularak, forum tartışmalarına katılın, fikirlerinizi ve geri bildirimlerinizi paylaşın ve daha fazlasını yapın. En çok düzeltilmesini istediğiniz hataya bile oy verebilirsiniz. Böylece oyun geliştiriciler arasında bir koordinasyon oluşur.

Uygulamanın öne çıkan özelliği, desteklediği etkileyici platform dizisinden kaynaklanıyor. Bu nedenle, aşina olduğunuz işletim sistemi üzerinde oluşturma ve düzenleme için karmaşık özelliklerden yararlanmanın yanı sıra, diğer platformlar için de oyun geliştirmeyi deneyebilir ve öğrenebilirsiniz.

Seçtiğiniz platformdan bağımsız olarak, benzersiz tek tıklamayla dağıtımdan ve kapatma, ayırma, varlık gruplama ve boyut ayırma dahil ancak bunlarla sınırlı olmamak üzere kullanışlı bir araç gibi çok sayıda optimizasyon özelliğinden yararlanabileceğinizi belirtmek gerekir.

VirusTotal sonuçları için buraya tıklayın!

Unity Personal