Impact-Site-Verification: 67d7342a-4753-4a0a-83e0-cf2a42b695d0
Hızlı Arama Robotu
Hızlı Arama Robotu
ZHP Cleaner ikon

ZHP Cleaner 2024.2.20.7

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 Oylar, ortalama: 4,00 out of 5)
Loading...
Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

ZHP Cleaner – Casus Yazılım Silme Programı

 

ZHP Cleaner tarayıcı korsanları (Hijackers) mücadele için tasarlanmış ücretsiz bir yazılımdır. Ana amacı Proxy ayarlarını geri yüklemek ve yönlendiren tarayıcıları silmek.

Pop-up’lar, potansiyel olarak istenmeyen yazılımlar, bazıları tarayıcı araç çubuklarına aşılanmış, bazı meşru ancak gereksiz programları gösteren reklam yazılım programlarını kaldırmak için geliştirilmiştir. Temel amacı proxy ayarlarını geri yüklemek ve yönlendiren tarayıcıları silmek.

Pop-up’lar, potansiyel olarak istenmeyen yazılımlar, bazıları tarayıcı araç çubuklarına bulaşmış, bazı meşru ancak gereksiz programları gösteren reklam yazılım programlarını kaldırma için kullanılmaktadır. Bir çeşit tarayıcı casus yazılım silme ve antimalware programı niteliğinde olup, tavsiye edilebilir bir programdır.



Program sezgisel olan ve herhangi bir zorluk oluşturmaması gereken basit bir kullanıcı arayüzü ile birlikte gelir. Kullanıcı Arayüzü, Tarayıcı, Onarım ve Rapor olmak üzere üç araç sağlayan küçük bir pencereden oluşur. Muhtemelen ima ettiğiniz gibi, istenmeyen kötü amaçlı yazılımları tarayıcınızdan kaldırmak için önce bir tarama yapmanız ve ardından Onar işlevine erişmeniz gerekir.

Tarama tamamlandığında, size bir özet rapor sunulur ve bulunan PUP’un önizlemesini görürsünüz. Tam olarak ne olduklarını bilmiyorsanız veya onlara ihtiyacınız varsa, sağ tıklama işlevini kullanabilir ve silme işleminden önce daha fazlasını öğrenebilirsiniz. Rapor aracı, daha sonraki bir tarihte erişebilmeniz için son taramanızın sonuçlarını kaydetme rolüne sahiptir.

Uygulamanın arkasındaki fikir, yalnızca araç çubuklarını veya rahatsız edici reklamları tarayıcınızdan kaldırmak değil, aynı zamanda sisteminize yüklenen istenmeyen bileşenlerin tüm izlerini bulup kaldırmaktır. Bu nedenle, tarayıcınızda görünen reklam yazılımları, araç çubukları ve diğer rahatsız edici öğelere ek olarak, araç dizinleri, kayıtları ve bunlarla ilişkili diğer tüm dosyaları kaldırır. Yardımcı programın bilgisayarda yaptığınız değişiklikleri geri yüklemenize izin verdiğini bilmelisiniz. Sonuç olarak, fikrinizi değiştirirseniz, İptal düğmesine basabilir ve verilen talimatları uygulayabilirsiniz.

VirusTotal sonuçları için buraya tıklayın!

ZHPCleaner