Impact-Site-Verification: 67d7342a-4753-4a0a-83e0-cf2a42b695d0
Hızlı Arama Robotu
Hızlı Arama Robotu
WinISO Maker_ikon

WinISO Maker 7.1.1

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 Oylar, ortalama: 3,50 out of 5)
Loading...
Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

WinISO Maker – ISO Oluşturma Programı

 

WinISO Maker, ISO dosyalarını açmak, düzenlemek, oluşturmak, ayıklamak ve dönüştürmek ve önyüklenebilir ISO dosyaları oluşturmak için kullanılan düzenleme aracıdır.

Free ISO Maker, Free ISO Editor ve Free ISO Converter olarak kullanılabilir. ISO ve BIN dosyaları dahil olmak üzere neredeyse tüm CD görüntü dosyalarını işleme özelliğine sahiptir. Bu ücretsiz program CD görüntü dosyalarınızı yönetmek için bir çözüme ihtiyaç duyduğunuz hemen hemen her durumda kullanılacak kadar geniştir.

Bu uygulama, yeni başlayan bir kullanıcının bile görüntü diskleri oluşturmasına ve bunları yakmasına olanak tanıyan kullanımı kolay bir arayüz sağlar. ISO, CUE, BIN veya NRG gibi yaygın çıktı formatlarını destekler. Ayrıca, CD veya DVD klonlamak için bu yazılımı kullanabilirsiniz.

Yeni bir görüntü dosyası oluşturmak için, sadece istediğiniz dosya sistemini seçmeniz gerekir. Elinizin altında ISO9660, UDF veya HFS’yi bulabileceğiniz birden fazla seçeneğiniz var. Sonraki adım, WinISO kullanarak düzenleyebileceğiniz ve yeniden adlandırabileceğiniz istenen dosyaları eklemektir.

Görüntü dosyasını oluşturmak genellikle sadece birkaç dakika sürdüğü için programın oldukça hızlı çalışması gibi bir avantajı vardır. Örneğin, 350 MB’lık bir klasörü bir ISO dosyasına arşivlemek bir dakikadan az sürer. Uygulamanın bir diğer güzel özelliği, size sadece birkaç tıklama ile ön yüklenebilir disk görüntüleri oluşturma imkanı sunmasıdır.

WinISO Maker

Özellikler:

Ücretsiz ISO Maker: CD sürücüsünden ISO görüntü dosyası oluşturma imkanı sağlar.
Ücretsiz ISO Dönüştürücü: Görüntü dosyalarını ISO / BIN ve diğer formatlar arasında dönüştürme yapar.
Ücretsiz ISO Editör: ISO dosyalarını doğrudan ayıklama, düzenlema, açma, silme, ekleme, yeniden adlandırma.
Ücretsiz WinISO Maker önyüklenebilir görüntü dosyaları da yapabilir.