Impact-Site-Verification: 67d7342a-4753-4a0a-83e0-cf2a42b695d0
Hızlı Arama Robotu
Hızlı Arama Robotu
VidMate Video Converter ikon

VidMate Video Converter 8.8.2.6

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 Oylar, ortalama: 3,00 out of 5)
Loading...
Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

VidMate Video Converter – Video Dönüştürme Programı

 

VidMate Video Converter, Video dosyalarınızı hızlı bir şekilde diğer  multimedya formatlarına dönüştürmenize yardımcı olabilecek kullanışlı ve kullanımı kolay bir yazılımdır.

Video dönüştürme, özellikle favori akışlarınız sahip olduğunuz bazı cihazlar tarafından desteklenmiyorsa, sizi çok fazla sorundan kurtarabilir. Videolarınızın veya ses dosyalarınızın biçimini, çoğu program ve cihaz tarafından oynatılabilecek bir biçime dönüştürebileceğiniz için, multimedya içeriği söz konusu olduğunda bir dönüştürme aracı önemlidir.

VidMate Video Converter, video akışlarınızın biçimlerini, el cihazlarınızın çoğunda açılabilen ve oynatılabilen benzer dosya türlerine değiştirerek bu konuda size yardımcı olabilecek kullanışlı bir yazılım parçasıdır. Uygulama, favori videolarınızın biçimini iPod, iPhone, AppleTV, PSP, BlackBerry, iPad veya benzeri taşınabilir cihazlarınızda oynatılmaya uygun diğer multimedya dosya türlerine değiştirmenizi sağlar.

Ayrıca, oynatma listelerini işlerken yararlı olan aynı biçime sahip olmayan videoları tek bir türe toplu olarak dönüştürebilirsiniz. VidMate Video Converter, AVI, FLV, SWF, 3GP, MPEG veya WMV dosyalarını WAV, MP3, WMA, OGG, AAC veya FLAC gibi formatlara dönüştürerek videolarınızdan ses akışlarını çıkarmanın etkili bir yolunu sunar.

Bunu yaparak, en sevdiğiniz videoların müziklerini İnternet’te aramanıza gerek kalmadan cep telefonunuzda veya MP3 çalarınızda çalabilirsiniz. Bunun da ötesinde, bit hızını veya kanallarını cihazlarınızın ihtiyaçlarına göre ayarlayarak işlenen her dosyayı optimize edebilirsiniz.

Not: Program indirilirken antivirüs uyarı vermektedir.

VirusTotal sonuçları için buraya tıklayın!

VidMate Video Converter