Impact-Site-Verification: 67d7342a-4753-4a0a-83e0-cf2a42b695d0
Hızlı Arama Robotu
Hızlı Arama Robotu
Subtitle Edit ikon

Subtitle Edit 3.6.12

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 Oylar, ortalama: 5,00 out of 5)
Loading...
Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Subtitle Edit – Altyazı Düzenleme Programı

 

Subtitle Edit, film altyazıları için bir editördür. Altyazı Düzenleme ile, herhangi bir altyazının filmle senkronize olmasından önce başlangıç zamanını kolayca ayarlayabilirsiniz.

Bilgisayarda çok fazla film izleyen herkes, altyazıların en az bir kez senkronize olmadığını veya düpedüz yanlış olduğunu fark etmiştir. Bu sorunları düzeltmek için özel bir yazılım şarttır ve Altyazı Düzenleme sizin için sadece bu yüzden doğru bir seçim olabilir.

Bu uygulama, çok fazla zaman harcamadan altyazıları düzenlemenize ve mevcut olanları filmlerinizle senkronize etmenize yardımcı olmak için özel olarak tasarlanmıştır. Kurulum tamamlandıktan sonra, Altyazı Düzenleme konusunda sunduğu temiz ara yüzle tanışabilirsiniz. İlk bakışta biraz ezici görünse de, her şey iyi organize edilmiş ve ana pencereden kolayca erişilebilir.



Üzerinde çalıştığınız altyazı ortada görüntülenirken, uygulamanın işlevleri ya üstte bulunan düğmeler kullanılarak ya da tümünü içeren klasik menüden bulunabilir. Uygulamaya kişisel bir dokunuş eklemek isteyenler için, hem yeni başlayanlar hem de deneyimli kullanıcılar tarafından yapılandırılabilen bir ayarlar menüsü vardır.

Altyazı Düzenleme için bir diğer büyük artı, 80’den fazla altyazı türü için sunduğu kapsamlı destektir. Hatta sadece birkaç tıklamayla dosyaları istediğiniz formata dönüştürebilirsiniz. Özelliklerine şöyle bir göz atacak olursak, SubRib, MicroDVD, Substation Alpha, SAMI, youtube sbv ve daha pek çok şey arasında dönüştürme de sağlar.  Ses görselleştirici kontrolü,  dalga formunu  veya spektrogramı görüntüleyebilir, OCR VobSub alt veya idx ikili altyazılarını görüntüleyebilirsiniz.

VirusTotal sonuçları için buraya tıklayın!

Subtitle Edit