Impact-Site-Verification: 67d7342a-4753-4a0a-83e0-cf2a42b695d0
Hızlı Arama Robotu
Hızlı Arama Robotu
Postbox ikon

Postbox 7.0.60

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 Oylar, ortalama: 3,00 out of 5)
Loading...
Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Postbox – Mail Alma ve Gönderme Programı

 

Postbox, birden fazla Gmail özelliğini entegre etmek ve uzantılar eklemek suretiyle daha da geliştirilebilen kullanışlı bir e-posta yönetim aracı.

Tek bir basit uygulama kullanarak posta iletilerini gönderip alabilirsiniz.  RSS yayınlarına, etiket iletilerine ve filtre haberlerine abone olabilirsiniz. Postbox, arkadaşlarınız ve iş ortaklarınızla iletişim halinde olmanız için tüm araçları sağlamayı amaçlayan güçlü bir uygulamadır. Birden fazla e-posta hesabını işlemek ve en son haberleri okumak için RSS yayınlarına abone olmak için kullanabilirsiniz.

Program, popüler Mozilla Thunderbird e-posta istemcisi örnek alır ve arayüzü kolay erişim için popüler hesaplar, klasörler ve mesaj panellerine sahiptir. Mesaj alanı, yeni bir sekmede de açılarak geçerli e-postanın içeriğini görüntülemenizi sağlar. E-posta hesaplarını yapılandırmak kullanıcının yalnızca e-posta adresini ve şifreyi girmesini sağlar. Sihirbaz, veri tabanındaki sunucu yapılandırmalarını otomatik olarak arar ve Gmail veya Yahoo! birkaç saniye içinde yeni bir hesap ekleyebilir. Yapılandırması bu kadar kolaydır.

Gmail entegrasyonu, iletilerinizi etiketlerle organize etmenize ve yerel Gmail kısa yollarını kullanarak iletiler arasında gezinmenize olanak tanır. Belirli bir tartışmayı izlemeniz gerektiğinde iletileri gruplandırmak için ileti dizisi görünümünü de kullanabilirsiniz. E-posta indeksleme özelliği ile program, bir klasördeki mesajlarla ilgili e-posta eklerine ve resimlere göz atmanıza yardımcı olur. Ekler görünümüne geçmeniz, dosyaları seçmeniz ve bilgisayarınıza kaydetmeniz yeterlidir.

Uygulamayı RSS yayınlarına abone olmak veya aboneliklerinizi Thunderbird gibi diğer programlardan içe aktarmak için de kullanabilirsiniz. E-posta mesajları olarak, haber makaleleri, okumanız gereken öğeleri görüntülemek için gelişmiş kurallar kullanılarak filtrelenebilir.

VirusTotal Sonuçları için buraya tıklayın!

Postbox