Impact-Site-Verification: 67d7342a-4753-4a0a-83e0-cf2a42b695d0
Hızlı Arama Robotu
Hızlı Arama Robotu
PhotoInsight ikon

PhotoInsight 1.6.4

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 Oylar, ortalama: 3,00 out of 5)
Loading...
Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

PhotoInsight – Fotoğraf Organizeri

 

PhotoInsight, herhangi bir şeyi kendiniz kopyalamak, taşımak veya içe aktarmak zorunda kalmadan resim dosyalarınızı takip ederek fotoğrafları düzenlemek için yardımcı olur.

Fotoğrafçı veya grafik tasarımcı olmak ve onlarca, yüzlerce hatta binlerce fotoğrafları yönetmek zorunda kalmak açısından bazı zorlukları yaşamak zorunda bırakabilir. Tüm resimleri düzenleme konusunda yardım bu programın fotoğrafçılara ve grafikçilere neler sağladığını görmek lazım.

Düzinelerce klasörle uğraşmak ve hangi dosyayı nereye koyduğunuzu hatırlamak yerine, işinizi bu programa yaptırabilirsiniz.  Sadece tüm fotoğrafları mı yoksa sadece belirli klasörleri mi düzenleyeceğini seçmeniz yeterli olacaktır. Gerisini programı çalıştırın, o halletsin.

Kaç tanesinin yönetmesi gerektiğini seçtikten sonra, resimler uygulamada görünecektir. Ardından, her bir görüntünün ne zaman oluşturulduğu, en son ne zaman değiştirildiği ve bilgisayarda ki dosya konumu gibi tüm ayrıntılarını gösterir. Kamera ile çektiğiniz fotoğrafların pozlama, odak uzaklığı, cihazın markası ve modeli hakkında bilgi verir. Ayrıca, fotoğrafları derecelendirmek, fotoğraflara anahtar kelimeler eklemek yolu ile,  kolay erişim için kriterler oluşturmanızı sağlar.

VirusTotal Sonuçları için buraya tıklayın!

photoinsight