Impact-Site-Verification: 67d7342a-4753-4a0a-83e0-cf2a42b695d0
Hızlı Arama Robotu
Hızlı Arama Robotu
CS Strike Terrorist FPS ikon

CS Strike Terrorist FPS

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Henüz Oylanmadı)
Loading...
Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

CS Strike Terrorist FPS – Ücretsiz Aksiyon Oyunu

 

1 numaralı terörle mücadele CS Strike Terrorist FPS oyununa hoş geldiniz. İyi eğitilmiş özel kuvvetler komando’sunuz ve modern silahlarla donatılmışsınız.

Bu oyunda göreviniz ülkenizi terörizmden kurtarmak için düşman kamplarını yok etmektir. Hazır mısın? Her ortamda en iyi atıcı olun! Savaş gerçek ve sen kahraman olabilirsin. CS Strike Terörist FPS 3D birinci şahıs nişancı oyunu. Küresel terörizmle savaşın ve nihai karşı terörist olun!

Şimdi teröristlerle dolu bir dünyaya adım atın, yıldırım saldırısı yapın, bir yer sağlayın, bir bombayı etkisiz hale getirin ya da sadece rehineleri kurtarın! Çevrenizdeki el bombaları patlarken ağır ateş altında sürekli hedef tutabilir ve teröristlere saldırır mısınız? Çeşitli ağır silahlar kullanarak düşmanlarınızı silahlandırın.

Özel kuvvetler grubunun seçkin bir nişancısın. Bu heyecan verici, hızlı tempolu atış oyununda çekim becerilerinizi test edin! Her heyecan verici savaş sahnesinde düşmanları vur. Farklı durumlarda uygun silahlar kullanın. Hazır mısın? Her ortamda en iyi atıcı olun! Savaş gerçek ve sen kahraman olabilirsin.

Unutmayın: Özel kuvvetlerin seçkin bir nişancısın. Silahınızı kullanarak çeşitli dövüş alanlarındaki tüm düşmanları vurun ve hayatta kalmaya çalışın. oyun pubg mobil 2 veya fortnite battle royale ve krunker.io gibi bu savaş oyun keyfini FPS csgo cunter grev oyunu! En iyi FPS atış oyunlarından biri için şimdi ücretsiz indirin. Farklı senaryolarda suçlularla çatışma.

CS Strike Terrorist FPS