Impact-Site-Verification: 67d7342a-4753-4a0a-83e0-cf2a42b695d0
Hızlı Arama Robotu
Hızlı Arama Robotu
IObit unlocker ikon

IObit Unlocker 1.3.0

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 Oylar, ortalama: 4,50 out of 5)
Loading...
Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

IObit Unlocker – Silinmeyen Dosya ve Klasörleri Silme Programı

 

IObit Unlocker, herhangi bir sebepten dolayı silinemeyen klasörleri veya dosyaları silmek için kullanacağınız ücretsiz bir programdır.

Dosya silmek yada klasör silmek istediğinizde yaşayacağınız bu sorunlar için genellikle ekranda “dosyaları silemiyor”, “erişim reddedildi”, “Dosya başka bir program veya kullanıcı tarafından kullanılıyor” veya “Paylaşım ihlali oldu” gibi uyarılar alırsınız. Bazen bu uyarıların dışında fakat bilmediğimiz sebeplerden bile sorun oluşabilir. Ayrıca sadece silme problemi değil, bu söz konusu sebeplere bağlı olarak dosya ve klasörleri yeniden adlandırmak imkansızdır. Bununla beraber, bu sebeplerden dolayı dosya ve klasörleri taşımak da imkansızdır.



IObit Unlocker ile tüm dosyalarınızı istediğiniz gibi yöntebilir ve dosyaları silmek için sorunların üstesinden gelirsiniz. “Kilidi Aç ve Sil”, “Kilidi Aç ve Yeniden Adlandır”, “Kilidi Aç ve Taşı” ve “Kilidi Aç ve Kopyala” seçenekleriyle  dosyaların ve klasörlerin kilidini açmak ve yönetmek için daha kolay ve güvenli bir yol sunar. Daha önce buna benzer özellikte “Unlocker” isimli bir program daha bulunuyor. Bu programların ikisi de aynı yöntemler silinme sorununu çözmek için kolaylık sağlar. Tabi aynı zamanda dosya üzerinde yapılmak istenen diğer değişikliklere de.

VirusTotal Sonuçları için buraya tıklayın!

IObit Unlocker

KULLANIM VİDEOSU