Impact-Site-Verification: 67d7342a-4753-4a0a-83e0-cf2a42b695d0
Hızlı Arama Robotu
Hızlı Arama Robotu
Program ikon2

Fornext Free 1.69.22

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3 Oylar, ortalama: 4,67 out of 5)
Loading...
Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Fornext Free – Ücretsiz Ön Muhasebe Programı

 

Fornext Free, küçük ve orta ölçekli işletmelerin muhasebe işlerine yardımcı olabilecek ücretsiz muhasebe programı.

Aslında sitemizde de daha önce yayınladığımız Verim Free programı ile bire bir aynı görünüme ve kullanım özelliklerine sahip bir programdır. Verim Free bir süre önce program ile ilgili hizmetini durdurmuş, o güne kadar kullananların kullanmaya devam edebilecekleri ile ilgili bildirimde bulunmuştu. Fakat indirme linkini kaldırmamakla beraber, sitesinden programı indirenler hayal kırıklığı yaşadılar. Çünkü güncellenen son sürüm, programın kullanımına kısıtlama getirmişti.

Bir süre yaşanan kaostan sonra, youtube kanalında bulunan ziyaretçilerimizin araştırması sonrası, bu programı bulmayı başardık. Fakat programın bütün her şeyi bire bir aynı. Sadece tema rengi farklı ama kullanımı, menüleri, özellikleri tamamen aynı. Aynı firma el mi değiştirdi? Başka bir firma programın haklarını mı aldı bilemeyiz fakat Verim Free kullanıcıları bu programın ücretsiz olarak sağladığı kullanım kolaylığını gördüler.

Fornext Free  ile, Stok tanımlama, stok oluşturma, cari kart tanımlama, cariye ürün satışı, cariden tahsilat, banka tanımlama, kasa tanımlama, personel tanımlama ve müşteri hareketleri ile ilgili eksterler ve raporlar alabilirsiniz. Bu programa benzer özellikteki ücretli programlar piyasada 1000-1500 TL gibi fiyatlara satılıyorken, bu program son derece kullanışlı ve ücretsiz bir programdır.

VirusTotal Sonuçları için buraya tıklayın!

Fornext Free

KURULUM VE KULLANIM VİDEOSU