Impact-Site-Verification: 67d7342a-4753-4a0a-83e0-cf2a42b695d0
Hızlı Arama Robotu
Hızlı Arama Robotu
VideoScribe ikon

VideoScribe

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 Oylar, ortalama: 4,00 out of 5)
Loading...
Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

VideoScribe – Beyaz Tahta Animasyonlu Video Oluşturma Programı

 

VideoScribe , Ürününüzü sunmak, yeni bir konsept oluşturmak ve bunları etkileyici bir şekilde sunmak için beyaz tahta tarzı animasyonlu videolar oluşturmak adına kullanacağınız bir programdır.

Beyaz tahta animasyon videoları, hedef kitleye bir mesaj almanın ve onları hatırlamasını sağlamak için eğlenceli ve çekici bir yoldur. Beyaz slayt sunumları, normal slayt sunumlarından veya konuşma kafası öğreticilerinden farklı olarak, daha interaktiftir ve size başarı şansı daha yüksektir. Yaratıcılığınızı test etmek ve herhangi bir konuyu sunan beyaz tahta animasyonları oluşturmak için kullanabileceğiniz ilginç bir yazılım parçasıdır.

Bu program ile çalışmak herhangi bir zorluk yaratmamalıdır, ancak bir hesap oluşturarak başlamanız gerektiğini unutmayın. Bunu yapmak uzun sürmez ve avantajı, çalışmalarınızın kişisel bulutunuza yüklenip her yerden erişilebilmesidir. Program, yeni bir sunum başlatırken çalışma alanınızın ana alanlarını sunar ve size yardımcı olacak ipuçlarını gösterir. Pratik olarak, yazma tuvali sonsuzdur ve ihtiyacınız olduğu kadar içerik eklemenize izin verir. Sunum her zaman önizlenebilir ve hazır olduğunda yayınlanabilir.



Program, tuvale ekleyebileceğiniz çok sayıda şekil ve resim içeren cömert bir görüntü kitaplığı ile birlikte gelir. Bu yeterli değilse, bilgisayarınızda depolanan resimleri de aktarabileceğinizi unutmayın. Şekiller fare kullanılarak kolayca yeniden boyutlandırılabilir, tuval üzerinde hareket ettirilebilir ve döndürülebilir. Görüntüler, gölge oluşturmak, efekt eklemek veya parlaklık, kontrast veya doygunluk gibi bazı parametreleri ayarlamak için düzenlenebilir. Animasyona gelince, varsayılan efekt öğeyi çizmektir, ancak aynı zamanda tuvalin dışından hareket etmesini veya başka bir nesneden biçim almasını sağlayabilirsiniz.

Görüntülere, istatistiki verileri göstermek için özel yazı tipi stilleri ve renkleri olan metin kutularının yanı sıra pasta, çizgi veya çubuk grafikler de eşlik edebilir. Ses kütüphanesi, grafik müziği kadar zengindir ve arka plan müziği olarak kullanabileceğiniz çeşitli müzikler vardır. Alternatif olarak,  sunuma seslendirme eklemeniz ve sunulan tüm kavramları açıklamanız için yerleşik bir kayıt cihazı ile birlikte gelir.

Özellikleri ve faydaları saymakla bitmeyen bu program, dünya çapında oldukça sık kullanılan ve kendi alanındaki en popüler programlardan biridir. Sitesinde kayıt olarak açacağınız hesapla deneme olarak kullanabilirsiniz. Ayrıca program ile ilgili çeşitli eğitim videoları bulunmaktadır.

VideoScribe