Impact-Site-Verification: 67d7342a-4753-4a0a-83e0-cf2a42b695d0
Hızlı Arama Robotu
Hızlı Arama Robotu
Ninja Download Manager i

Ninja Download Manager 46.0.0

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 Oylar, ortalama: 3,00 out of 5)
Loading...
Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Ninja Download Manager – Program İndirme Yazılımı

 

Ninja Download Manager, internet üzerinden çok büyük bir paket bile indirirken, İnternet bağlantınızın hızına bakmaksızın kolayca internetten dosya indirme imkanı sağlar.

Bu yüzden böyle özel bir uygulamaya güvenmek iyi bir fikirdir , bu işlem durdurulduysa yeniden başlatmanız yerine işlemi devam ettirmenize yardımcı olabilir.

Kullanıcı dostu indirme yöneticisi

Uygulama herhangi bir bilgisayara sorunsuzca yüklenebilir ve sezgisel GUI (grafik kullanıcı arayüzü) nedeniyle, acemi veya acemi olsanız da işlevlerinden en iyi şekilde yararlanabilirsiniz. Manuel olarak yeni bir indirme işi parçacığı ekleyebilir veya bir tarayıcı kullandığınızda ve yeni bir indirme başlatmak üzereyken yardımcı program tarafından otomatik olarak algılanan iş parçacıklarını ekleyebilirsiniz. Hedef klasörü ve çıktı dosya adını seçmeniz yeterlidir.

Artık ihtiyacınız olmayan parçalanmış indirmeler

Ayrıca, daha önce indirdiğiniz ve artık ihtiyacınız olmayan tüm paketleri zahmetsizce silmek için programa güvenebilirsiniz. Silerken, entegre parçalama algoritmaları sayesinde kimsenin bunları geri yükleyemeyeceğinden emin olabilirsiniz. Temel olarak, indirilen tüm verilerin veya yalnızca rastgele verilerle seçilen paketin üzerine yazabilir ve kaç tane parçalama geçişini tercih edeceğinizi seçebilirsiniz.

İndirmeleri kolayca devam ettirin veya duraklatın

Herhangi bir indirme yöneticisi kullanmanın ana nedeni, kesintiye uğramış bir indirme iş parçacığını devam ettirmenize yardımcı olabilmesidir, böylece tüm iş parçacıklarının başarıyla tamamlandığından emin olabilirsiniz.

VirusTotal sonuçları için buraya tıklayın!

Ninja Download Manager