Impact-Site-Verification: 67d7342a-4753-4a0a-83e0-cf2a42b695d0
Hızlı Arama Robotu
Hızlı Arama Robotu
Program ikon2

eViacam 2.1.0

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 Oylar, ortalama: 4,00 out of 5)
Loading...
Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

eViacam – Fareyi Baş Hareketleri ile Kumanda Etme Yazılımı

 

eViacam (Enable Viacam ), başınızı hareket ettirirken işaretçiyi hareket ettiren bir fare imlecini yer değiştirme yazılımıdır.

Bilgisayarda bu yazılımın çalışması için bir web kamerası olması yeterlidir. Ek bir donanım gerekmez. Tamamen ücretsiz, açık kaynaklıdır ve kullanımı kolaydır! Özellikle fiziksel problemi olan ve mouse kullanamayacak durumda olan bilgisayar kullanıcıları için ideal bir programdır.

Çalışma ortamı Ana pencere, Tıklama penceresi ve Görev çubuğu simgesi olmak üzere üç bileşenden oluşur. Uygulamanın ana penceresi kameranın görüntüsünü gösterir ve tüm komutlara ve yapılandırma seçeneklerine erişim sağlar. Programı yükledikten sonra, PC’nize standart bir web kamerası bağlamanız ve ardından programıı Etkinleştir’i başlattığınızda otomatik olarak görüntülenecek sihirbaz aracılığıyla yapılandırmanız gerekir. Her şeyden önce, yardımcı programın düzgün çalıştığından emin olmak için hareket izleme alanını yapılandırmanız gerekir. İşaretçiyi hareket ettirmek için kullanıcının yüzü mavi dikdörtgenin içinde görünmelidir.

Bununla beraber, bilgisayar üzerinde fare ile gittiğiniz dosyaları açmak için harici bir ek program daha tavsiye edilmektedir. Clikka Mouse Free programını yardımcı program olarak kullanabilirsiniz. Bu program seçili dosya veya nesnelerin üzerine gelerek beklendiğinde, otomatik tıklama işlevi gerçekleştirmektedir.

VirusTotal sonuçları için buraya tıklayın!

eViacam