Impact-Site-Verification: 67d7342a-4753-4a0a-83e0-cf2a42b695d0
Hızlı Arama Robotu
Hızlı Arama Robotu
iToon ikon

Prima Cartoonizer 5.1.1

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 Oylar, ortalama: 4,00 out of 5)
Loading...
Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Prima Cartoonizer – Resimleri Çizgi Karikatüre Çevirme

 

Resimler günümüzde cep telefonları da dahil olmak üzere çeşitli kaynaklardan elde edilebilir. Dahası, sosyal ağlarda veya diğer araçlarla kullanılmadan önce resimlere filtreler uygulamak ve bunları ayarlamak yaygın olarak kullanılmaktadır.

Uygulama oldukça hızlı bir şekilde yüklenir ve kısa bir süre sonra özellik setine göz atabilirsiniz. Ancak, düzgün işlevsellik için .NET Framework’ün bilgisayarınıza yüklenmesi gerektiğini unutmayın, ancak genellikle varsayılan özellik olarak Windows’un en son yinelemeleriyle birlikte verilir.

Görsel tasarım söz konusu olduğunda, uygulama tüm özelliklerini özel bir arayüzün etrafına sarılmış halde tutuyor. Alanın çoğu, resimlerinizi geliştirmek için kullanabileceğiniz filtrelere ve diğer nesnelere hızlı erişim için bir yan panel ve birkaç yüzen paneldeki bazı ek araçlar ve renk yönetimi seçenekleriyle tuvaliniz olarak işlev görür.

Dosya desteği iyi ve görüntüleri JPEG, PNG, JPG ve GIF gibi formatlar altında işleyebilirsiniz. Bu, kreasyonlarınızı hem içe ve dışa aktarmak için geçerlidir. Ayrıca, görüntüleri doğrudan bir kağıda basma veya hatta Facebook’ta hızlı bir şekilde paylaşma olasılığı vardır.

Şeylerin parlak tarafında, uygulama etkileyici bir çizgi film koleksiyonu ve bir düğmeye basarak uygulayabileceğiniz diğer efektlerle birlikte gelir. Ayrıca, öğeleri ayarlamak için manuel kontroller vardır ve hatta tuvale eklenebilen, taşınabilen ve yeniden boyutlandırılabilen çeşitli nesnelerden bile yararlanabilirsiniz. Resmin tamamı bile kırpılabilir veya çerçevelerle donatılabilir.

VirusTotal sonuçları için buraya tıklayın!

iToon

KULLANIM VİDEOSU