Impact-Site-Verification: 67d7342a-4753-4a0a-83e0-cf2a42b695d0
Hızlı Arama Robotu
Hızlı Arama Robotu
Microsoft Edge icon

Microsoft Edge 122.0.2365.52

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 Oylar, ortalama: 5,00 out of 5)
Loading...
Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Microsoft Edge – Açık Kaynak Kodlu İnternet Tarayıcısı

 

Microsoft Edge, microsoft tarafından geliştirilen en son sürüm internet tarayıcısı. Chromium desteği ile açık kaynak kodlu ücretsiz bir internet tarayıcısı olarak sunuldu.

Microsoft tarafından geliştirilen internet tarayıcıları, Windows işletim sistemi ile beraber otomatikman bilgisayara kurulmaktadır. Buna karşılık, bu web tarayıcılar, bağımsız olarak da indirilerek kurulabilmektedir.

Windows 10 işletim sistemi kurulu olan bilgisayar kullanıcıları bu internet tarayıcısını bilgisayara kurmak için ayrıca indirebilirler. Fakat bunun dışında aslında  Windows güncellemesi ile beraber, bu tarayıcı bilgisayarınıza otomatik olarak inerek kurulacaktır. Tercih elbette sizlere kalmıştır.

Tarayıcıyı ilk incelediğimizde, standart tarayıcıya göre çok daha yüksek bir performansa sahip bir tarayıcı olduğunu açıkça gördük. Bununla beraber, sekmeli gezinti için son derece kullanışlı olan sekme özelliği bu tarayıcının da olmazsa olmazı. Tüm bunların dışında, verileriniz üzerinde daha fazla kontrol sahibi olmanızı sağlamak ve çevrimiçi gizliliği korumak için tasarlanmış yerleşik özelliklere sahiptir.

Microsoft Edge, internette gezinme deneyiminizi özelleştirmek ve üretkenliğinizi artırmak için tasarlanmış özelliklerle birlikte gelir. Microsoft Rewards aracılığıyla Give with Bing modunu açtığınızda, yaptığınız aramalardan kazandığınız puanlar otomatik olarak seçtiğiniz çalışmaya bağışlanır.

Koleksiyonlar gibi yepyeni özelliklerin yanı sıra web’deki en kapsamlı yerleşik öğrenme ve erişilebilirlik araçlarına sahip olan bu yeni tarayıcı, işlerinizi halletmeniz konusunda sizlere yardımcı olmak için mükemmel imkanlar sağlıyor.

Microsoft Edge