Impact-Site-Verification: 67d7342a-4753-4a0a-83e0-cf2a42b695d0
Hızlı Arama Robotu
Hızlı Arama Robotu
C Media Player ikon

C Media Player 2.1.0

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 Oylar, ortalama: 3,00 out of 5)
Loading...
Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

C Media Player – Yeni Nesil Medya Oynatma Programı

 

C Media Player, dünyanın her yerinden bilgisayar kullanıcıları için geliştirilmiş oldukça kaliteli medya oynatma programı.

Bu medya oynatma programı, diğer medya oynatma programları ile farklı özelliklere sahiptir. Örneğin, bu program YouTube desteği sunar. YouTube oynatma listelerini veya videolarını bu program ile sorun yaşamadan oynatabilirsiniz. Ayrıca isterseniz ayarlardan YouTube ayarlarını değiştirmeniz mümkündür.

Hızlı ve kişiselleştirilebilir oynatma listeleri oluşturmak için size özellik sunan bu program, film izlerken seçtiğiniz ses ve altyazıları daha sonra hatırlayarak işinizi kolaylaştırır. Klavye kısayollarını kendinize göre ayarlama fırsatı sağlar. Video altyazılarını seçmek için sizi hiç uğraştırmaz. Bununla beraber, filmleri kaldığınız yerden izlemenizi sağlar. Yine aynı şekilde en iyi görüntü kalitesini seçmek için size ek özellikler sağlar.

Programın özellikleri saymakla bitmiyor. Bu kapsamda, bilgisayarınızın işlemcisi ve RAM’ine yük getirmeyen hafif bir programdır. En güzel özelliklerinden biri de, url link girerek filmleri oynatma imkanı sağlaması. Örneğin bir youtube videosunu C Media Player ile izlemek mümkündür. Filmi yada videoyu indirmenize gerek kalmaz. Çoklu dil ve güncelleme desteği sağlayan programın kullanım dili de Türkçe’dir.

VirusTotal sonuçları için buraya tıklayın!

C Media Player