Impact-Site-Verification: 67d7342a-4753-4a0a-83e0-cf2a42b695d0
Hızlı Arama Robotu
Hızlı Arama Robotu

Glary Disk SpeedUp 6.0.1.8

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 Oylar, ortalama: 4,00 out of 5)
Loading...
Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Glary Disk SpeedUp – Disk Birleştirme Programı

 

Glary Disk SpeedUp, yerel sürücüleri birleştirmek ve disk alanını optimize etmek için tasarlanmış kapsamlı bir Windows aracıdır. 

Gelişmiş kullanıcıların gereksinimlerini karşılaması gereken bazı güçlü özellikleri, temiz ve çekici bir GUI ile bütünleştirilmiştir. Uygulamayı yüklemek çok az zaman alıyor. Ana uygulama penceresi, sırasıyla birleştirme görevi ve yapılandırma ayarları için ayrılmış iki ana sekmeye ayrılmıştır.

Tüm sürücüler, kapasiteleri, boş alanları, parçalanmış alanları ve durumlarıyla birlikte bir listede gösterilir. Bir veya birkaçını seçebilir ve bu görevin gerekli olup olmadığına karar vermeden önce birleştirme durumunu değerlendirmek için bir analiz yapabilirsiniz. Seçilen birimlerin birleştirilmesi veya optimize edilmesi, bir düğmeye tıklanarak yapılır. Ayrıca, birleştirme sonrasında bilgisayarı otomatik olarak kapanacak şekilde programlayabilirsiniz.

Otomatik birleştirme modu, bilgisayar boşta kaldığında birleştirme görevini otomatik olarak çalıştırmak için etkinleştirilebilir ve CPU veya disk kullanımı belirli bir noktayı aştığında duraklatma seçeneği etkinleştirilebilir. Bu, aynı anda bir veya daha fazla seçili sürücüde yapılabilir. Ayrıca, yalnızca birleştirme veya birleştirme ve optimizasyon, yinelenen bir temelde planlanabilir.

Ayarlar söz konusu olduğunda, program yalnızca küçük veya büyük parçalı dosyaları (kullanıcının özel tercihlerine bağlı olarak) birleştirebilirken, optimizasyon kullanıcı tanımlı arşivler, video dosyaları ve disk görüntüleri için uygulanabilir. Bu arada, dosyaları birleştirme dışında bırakmak, UI dilini değiştirmek, uygulamayı sistem başlangıcında otomatik olarak çalışacak şekilde ayarlamak ve daha fazlası mümkündür.

VirusTotal sonuçları için buraya tıklayın!

Glary Disk SpeedUp