Impact-Site-Verification: 67d7342a-4753-4a0a-83e0-cf2a42b695d0
Hızlı Arama Robotu
Hızlı Arama Robotu

Winaero Tweaker 1.62.1.0

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 Oylar, ortalama: 3,00 out of 5)
Loading...
Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Winaero Tweaker – Windows Ayarlarını ve Görünümünü Değiştirme

 

Winaero Tweaker, bilgisayarınız üzerinde tam kontrole sahip olmanızı sağlayacak  güçlü bir yazılımdır. Bu yazılımı kullanarak işletim sisteminizin görünümüne ve davranışına her türlü ince ayar yapın.

Winaero Tweaker , bu tür değişiklikleri zaman kaybetmeden uygulamanızı sağlayan, her şeyi kapsayan bir yazılım parçasıdır. Zengin bir özellik setine sahip olan uygulama, işletim sistemine bağlı ayrıntıların tam kontrolünü elinizde bulundurmak istiyorsanız harika bir kaynak olmalıdır.

PC’nizi özelleştirmenize izin veren yaklaşılabilir araç

Öncelikle, program sezgisel bir kullanıcı arayüzüne sahiptir ve mevcut tüm ince ayarları ana pencerenin sol bölümünde listelenir ve gruplandırılır.

Programın yeteneklerine genel bir bakış için, “Görünüm”, “Davranış”, “Önyükleme ve Oturum Açma”, “Masaüstü ve Görev Çubuğu”, “Bağlam Menüsü”, “Ayarlar ve Denetim Masası” gibi kategorileri bilmeniz gerekir. İşletim sisteminizde herhangi bir değişiklik yapmak istiyorsanız diğerleri yakınınızda. Varsayılanlara sıfırlamanızı sağlayan seçeneklerin “Dosya” menüsünde bulunabileceğini, dolayısıyla değişikliklerinizin geri çevrilemezliği konusunda endişelenmenize gerek olmadığını unutmayın.

Bir dizi görsel ince ayar arasından seçim yapmanıza izin verir

Programın kullanımınıza sunduğu yüksek miktarda ince ayar göz önüne alındığında, bunları tamamen karşılayamaz. Ancak fikir üretmenize yardımcı olmak için uygulayabileceğiniz görsel değişikliklerle başlayabilirsiniz. Örneğin, bir “Aero Lite” temasını ve renkli başlık çubuklarını etkinleştirirken, aynı zamanda özel aksanları seçme olanağına da sahip olabilirsiniz. Program ayrıca simgelerin ve yazı tiplerinin yatay ve dikey aralığını ayarlamanıza izin verir.

Sistem davranışıyla bağlantılı her türlü yönü özelleştirmenize yardımcı olur

İşletim sisteminin Mağazadaki uygulamaları otomatik olarak aramasını durdurabilir ve indirmeleri engellemesini devre dışı bırakmasını isteyebilir veya güncellemelerden sonra yeniden başlatma ihtiyacını ortadan kaldırabilirsiniz. Dahası, başlangıçta parola istemek, bilgisayarınızı korumak için de mümkündür.

Bunun dışında, kilit ekranını devre dışı bırakabilir veya bunun için yeni görüntüler bulabilir. Son oturum açma kullanıcı adını gizleyebilir veya bilgisayarınızı tam olarak kimin kullandığını bilmek için oturum açma bilgilerini görmeyi seçebilirsiniz. Yönetici hesabını etkinleştirmek veya devre dışı bırakmak, bilmeniz gereken, güvenlikle ilgili bir dizi özelliği de içeren bu programı kullanarak da mümkündür.

VirusTotal sonuçları için buraya tıklayın!

Winaero Tweaker