Impact-Site-Verification: 67d7342a-4753-4a0a-83e0-cf2a42b695d0
Hızlı Arama Robotu
Hızlı Arama Robotu

MP3StudioDownloader 4.4.5

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 Oylar, ortalama: 3,00 out of 5)
Loading...
Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

MP3StudioDownloader – Çevrim içi ve çevrim dışı müzik dinleme programı

 

MP3StudioDownloader, youtube üzerinden video klipleri indirmek ve bunları ses dosyalarına dönüştürerek dinlemenizi sağlar.

Bu program aynı zamanda, youtube üzerindeki kliplere erişmenizi ve online olarak izlemenizi sağlar. Bununla her türlü şarkıya erişmek mümkündür. Daha sonra istediğiniz içerikleri indirmek istediğinizde, kolayca mümkün kılar. Kullanımı son derece kolay olmakla beraber, özel bir yetenek ve deneyim gerektirmez.

Program, Videoları MP3, avi, wma, mp4 ya da diğer formatlara dönüştürme konusunda oldukça etkilidir. Youtube üzerinden indireceğiniz içerikleri istediğiniz formata dönüştürmenize yardımcı olur. Aynı anda 99 adete kadar dosya indirme özelliğine sahiptir. Bununla beraber, tüm çalma listelerini toplu olarak başka formata dönüştürme imkanı sağlar.

İki adımda HD videolara erişmenizi ve indirmenizi sağlayan bu program, daha müzik dosyalarını indirmeden dinlemenizi sağlayan modern ses oynatıcısı özelliğine de sahiptir. Sevdiğiniz şarkıları yüksek hızda indirmek için kullanacağınız bu yazılım Türkçe olarak kullanıma sunulmuştur.

MP3StudioDownloader

KULLANIM VİDEOSU