Impact-Site-Verification: 67d7342a-4753-4a0a-83e0-cf2a42b695d0
Hızlı Arama Robotu
Hızlı Arama Robotu
NovaEntegre Start ikon

NovaEntegre Start 2.1.14.9

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 Oylar, ortalama: 3,00 out of 5)
Loading...
Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

NovaEntegre Start  – Ücretsiz Ön Muhasebe Programı

 

NovaEntegre Start, Ninova yazılım tarafından geliştirilmiş küçük, büyük ve orta ölçekli tüm işletmelerin kullanacağı ücretsiz bir ön muhasebe programı olarak sunulmaktadır.

Ücretsiz Muhasebe Programı Normal bir muhasebe programının yanı sıra E-ticaret yapan firmalara özgü ekranları ve raporlarıyla farkını ortaya koymaktadır.Tüm platformlardan aldığınız siparişleri programa girerek çeşitli analizler yapabilirsiniz. Cari, Stok, Kasa, Banka, Çek Senet vb. Takibi yapabilirsiniz.

Programın diğer özellikleri gerçekten mükemmel.

E-Fatura, E-Arşiv Fatura

E-Fatura, E-arşiv olarak tek tıkla oluşturabilirsiniz. Turkcell Superonline Entegrasyonumuzla tek tıkla E-Faturalarınız hazırlanır.

Cari Takip

Cari Programı, borç, alacak takibi, hesap ekstresi, riskli cari notları bilgilerini tutabilirsiniz.

Stok Takibi

Stok Programı, bakiyelerinizi varyantlarıyla birlikte tutabilirsiniz. Yaptığınız satışlarda ve alışlarda otomatik olarak bakiyeleriniz artar ya da azalır. Üstelik kendinize özgü Stok etiketleri tasarlayabilirsiniz

Fatura

Hızlı ve Kolay bir fatura yazdırma programı. Oluşturduğunuz faturalarınızı çok kolay bir şekilde yazıcıdan çıktı alabilirsiniz. Üstelik fatura tasarımını dilediğiniz gibi düzenleyebilirsiniz.

Sipariş

Henüz faturaya dönüşmemiz siparişleri bu kısımda tutabilirsiniz. Siparişlerinizin durumlarını ayarlayabilirsiniz. Sipariş formu yazdırabilirsiniz.

Kasa, Banka

Kasa ProgramıBanka Programı olarak İstediğiniz kadar kasa ve banka tanımlayabilirsiniz. Yaptığınız tüm alış satış ve benzeri işlemlerde havale ya da kredi kartı seçeneklerinde istediğiniz bankaya giriş ya da çıkış yapabilirsiniz.

VirusTotal sonuçları için buraya tıklayın!

NovaEntegre Start

KULLANIM VİDEOSU