Impact-Site-Verification: 67d7342a-4753-4a0a-83e0-cf2a42b695d0
Hızlı Arama Robotu
Hızlı Arama Robotu
VOICEMEETER Virtual Audio Mixer icon

VOICEMEETER Virtual Audio Mixer 1.1.1.1

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 Oylar, ortalama: 5,00 out of 5)
Loading...
Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

VOICEMEETER Virtual Audio Mixer – Ses Güçlendirme Programı

 

VOICEMEETER Virtual Audio Mixer gibi araçlar, güçlü ve yüksek kaliteli ses çıkışı için giriş sinyalini ayarlamanıza ve geliştirmenize olanak tanır . Bilgisayarınızın mikrofon gibi donanımları ile tam uyumlu olarak çalışır. Video kayıt yaparken hayat kurtarıcıdır.

Görsel olarak çekici ve sezgisel arayüz

Tasarım açısından, uygulama modern ve görsel olarak çekici ve görünümünden, dokunmatik destekli bilgisayarlarda kullanıldığında büyük ölçüde kullanışlı olabilir. Düğmeler yeterince büyüktür ancak iyi düzenlenmiştir, anlaşılır metinler ve kaydırıcılar sayesinde ortalığı karıştırmazsınız. Ses ölçerler gerçek zamanlı güncelleme ön izlemeleri sunar, böylece girdi ve çıktı değerlerini dikkatlice analiz edebilirsiniz.

Birden çok giriş cihazını bağlayın ve kurun

Uygulamayı tam potansiyelinde kullanmak için, bilgisayarınıza en fazla iki giriş cihazı bağlayabilirsiniz. Öte yandan, uygulama, yüklemiş olabileceğiniz veya kullanıyor olabileceğiniz tüm ASIO sürücülerini algılayabilir. Dahası, daha fazla olasılık için sanal bir girişi de var. Toplamda, ana pencereye akıllıca yerleştirilmiş, her biri kendi sürgüleri, düğmeleri ve ön izleme ölçerlerine sahip dört panel vardır. Bu nedenle, giriş cihazları bir açılır menülerden ayrı panellerden seçilir ve bağlantı anında kurulur.

Uygulanacak sadece birkaç efekt

Miksaj söz konusu olduğunda oynayabileceğiniz pek çok efekt yoktur ve herhangi bir ses dosyası veya eklentiden yararlanamazsınız. Gelen her şey yerinde değiştirilir, böylece uygulama çoğunlukla canlı işleme için kullanılabilir.

Kullanımı kolay ekolayzır

Ne sürekli akış için, ne de değişiklik yapılırken gecikme bir sorun olarak görünmüyor. Sesi değiştirebilen iki ana özellik vardır. Biri, bir kutunun içine bir nesneyi sürükleyerek frekansı ayarlamanıza izin verir, frekans ona odaklanır ve ortak bir ekolayzer gibi düzenlenir. Öte yandan, sesi benzer şekilde kaydırma olasılığı vardır. Ayrıca, sanal giriş için mevcut olan küçük bir ekolayzır aracı sayesinde bir kaydırıcı aracılığıyla solma efekti uygulayabilir, bas, orta ve yüksek frekansları değiştirebilirsiniz. Ne yazık ki, uygulama bir kayıt aracı ile donatılmamış, bu yüzden harici olanları kullanmanız gerekecek.

VirusTotal Sonuçları için buraya tıklayın!

VOICEMEETER Virtual Audio Mixer

KULLANIM VİDEOSU