Impact-Site-Verification: 67d7342a-4753-4a0a-83e0-cf2a42b695d0
Hızlı Arama Robotu
Hızlı Arama Robotu
TV 3L PC ikon

TV 3L PC 3.1.3.0

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 Oylar, ortalama: 3,00 out of 5)
Loading...
Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

TV 3L PC – Canlı Televizyon İzle

 

TV 3L PC , canlı televizyon kanallarını doğrudan masaüstünüzden izlemenizi sağlayan güvenilir bir yazılımdır. Yazılım, birkaç TV kanalından canlı yayın alabilir ve entegre medya oynatıcısı aracılığıyla bunu sizin için işleyebilir. LAN üzerinden canlı şovları veya önceden kaydedilmiş filmleri izleyebilir, ayrıca bir kanalı izleyebilirsiniz.

Çok sayıda TV kanalı

Program TV kanallarını izleme konusunda çok çeşitli seçenekler sunar. Canlı yayına erişmek ve arayüzünde sizin için işlemek için İnternet bağlantısı gerekir. Yazılım size uluslararası televizyon kanallarını getirebilirken, mevcut şovlar ağırlıklı olarak bu dilde olduğu için Arapça konuşulan ülkelere odaklanır.

TV kanallarının listesi yüzlerce kayıt içerir ve haberler, filmler, spor, belgesel, drama, komedi veya çocuklar gibi kategorilere ayrılabilir. Birkaç kanal gerçek zamanlı olarak dağıtılırken, filmler veya diziler YouTube ve diğer video barındırma web sitelerinden devralınır.

Canlı oynatıcı ve favori listesinin oluşturulması

İstediğiniz zaman hızlı bir şekilde tanımlayabilmek için birkaç kanalı ayrı, kişisel bir listeye kolayca ekleyebilirsiniz. Basitçe belirli bir kanal seçin ve pencerenin sağ üst köşesindeki yıldız şeklindeki sembole tıklayın. Ek olarak, kanalları alfabetik olarak sıralayabilir, belirli birini arayabilir ve yazılımı, başlarken verileri otomatik olarak yükleyecek şekilde ayarlayabilirsiniz.

Ayrıca, kurduktan sonra, TV 3L PC, diğer kullanıcılarla iletişim kurabileceğiniz bir canlı sohbet odası olarak da işlev görür. Hem sohbet alanı hem de TV oynatıcı ayrı pencerelerde görüntülenebilir ve kullanılabilir. Ayrıca filmler veya önceden kaydedilmiş diziler olması durumunda oynatmayı duraklatabilir veya devam ettirebilirsiniz, ancak canlı aktarım durumunda bu işlevler devre dışı bırakılır.

Bilgisayarınızdaki TV oynatıcı

Program, bilgisayarınızda TV kanallarını ve önceden kaydedilmiş filmleri izlemenizi sağlayan bağımsız bir yazılımdır. Yazılım, bir favori listesi oluşturmanıza ve birden çok şov, film, spor, belgesel veya çocuk dizisi kategorisine göz atmanıza olanak tanır. Ayrıca, önceden kaydedilmiş programları istediğiniz zaman duraklatabilir ve devam ettirebilirsiniz.

VirusTotal sonuçları için buraya tıklayın!

TV 3L PC