Impact-Site-Verification: 67d7342a-4753-4a0a-83e0-cf2a42b695d0
Hızlı Arama Robotu
Hızlı Arama Robotu

File Viewer Lite 1.5.1

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 Oylar, ortalama: 4,00 out of 5)
Loading...
Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

File Viewer Lite – Dosya Görüntüleme Programı

 

File Viewer Lite, bilgisayarınızda bulunan tüm dosya uzantılarını destekleyen ve tüm dosyaları açmak için kullanacağınız ücretsiz bir programdır.

Bilgisayarınızda gezinirken, işletim sisteminiz tarafından tanınamayan, bu nedenle açmanıza veya görüntülemenize izin vermeyen dosyalar bulabilirsiniz. Neyse ki, bu konuda size yardımcı olabilecek bazı yazılım çözümleri var, bunlardan biri File Viewer Lite .

Uygulama, özel programlar kullanmadan belgeleri düzenlemenize, multimedya dosyalarını oynatmanıza veya belirli bir dosya hakkında bilgi bulmanıza yardımcı olabilecek kullanışlı bir evrensel dosya açıcı görevi görür.

Sezgisel GUI düzenine sahip güvenilir ve esnek dosya açıcı

File Viewer Lite, formatlarından bağımsız olarak çok sayıda dosyayı açmanıza izin verir. Bu, bu dosyaları açmak için özel olarak tasarlanmış programları indirmek zorunda kalmamanıza yardımcı olabilir, bu bazen bulup dağıtmak biraz zaman alabilir.

Ayrıca, açılamayan herhangi bir alışılmadık format bilgi için taranabilir, böylece onu açabilen bir program bulabilirsiniz.

Güvenilir medya açıcı ve belge düzenleyici

Uygulama, belirli ses ve video multimedya dosyalarını oynatmanıza veya belgeleri yerinde düzenlemenize yardımcı olabilir. Bu şekilde, Adobe Reader veya Microsoft Word’ü bilgisayarınıza yüklemenize gerek kalmadan anında PDF veya DOC dosyalarını düzenleyebilirsiniz .

Bunun dışında her dosya farklı görünümlerde bilgi için taranabilir. Örneğin, metin içeriği veya HEX gösterimi ile birlikte bir dosyanın yerel görüntüsünü görebilirsiniz. Bu, bir dosyanın kaynağı ve içeriği hakkında daha fazla bilgi edinmenize yardımcı olabilir.

VirusTotal sonuçları için buraya tıklayın!

File Viewer Lite