Impact-Site-Verification: 67d7342a-4753-4a0a-83e0-cf2a42b695d0
Hızlı Arama Robotu
Hızlı Arama Robotu
MediaHuman Audio Converter ikon

MediaHuman Audio Converter 2.2.3

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 Oylar, ortalama: 3,00 out of 5)
Loading...
Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

MediaHuman Audio Converter – Ses Dönüştürme Yazılımı

 

MediaHuman Audio Converter , ses ve video dosyalarını AAC, AC3, AIFF, ALAC, FLAC, MP3, OGG, WAV ve WMA’ya dönüştürebilen bir ses dönüştürme programıdır.

Bu program, acemiler tarafından kullanılacak kadar kolaydır. Daha deneyimli kullanıcılar için ise ek ayarlar içerir. Kurulum işleminin tamamlanması uzun sürmez, bu nedenle programla hemen çalışmaya başlayabilirsiniz.

Kullanıcı dostu GUI, dosya tarayıcısını veya sürükle ve bırak yöntemini kullanarak dönüştürme için ses ve video dosyalarını içe aktarabileceğiniz rahat bir biçime sahip normal bir pencereden yapılmıştır. Toplu işlem desteklendiğinden, aynı anda birden fazla ürünle çalışmak mümkündür.

Liste, her dosyanın adını, süresini ve diğer ses ve video özelliklerini gösterir. Dönüştürmeye başlamak için tek yapmanız gereken çıktı hedefini ve profilini oluşturmaktır. Kuyruktan bir öğeyi kaldırabilir veya tamamen temizleyebilirsiniz.

İleri düzey kullanıcılar, MediaHuman Audio Converter’ı mevcut dosyaların üzerine otomatik olarak yazacak, CUE sayfalarını kullanarak parçaları bölecek, dosyalar içe aktarılır aktarılmaz hemen dönüştürmeye başlayacak, görev tamamlandığında kaynak dosyayı kaldıracak ve daha fazlasını ayarlayabilirler.

Başlatılan, başarısız olan, tamamlanan veya biten dosyalar için bildirimler devre dışı bırakılabilirken, dönüştürülen parçalar otomatik olarak iTunes’a eklenebilir ve orijinal klasör yapısı korunabilir.

MediaHuman Audio Converter, sadece küçük bir CPU ve RAM parçasına ihtiyaç duyduğundan bilgisayar performansı üzerinde minimum etkiye sahiptir. Araç takılmadığı, çökmediği veya hata mesajlarını açmadığı için değerlendirme sırasında herhangi bir zorluk yaşamadık. Kaliteli parçalar çıkarır.

VirusTotal Sonuçları için buraya tıklayın!

MediaHuman Audio Converter

Özellikler:

  • Basit ve Sezgisel Arayüz
  • Başlıca tüm ses formatlarında dönüştürme
  • CUE dosyasıyla şarkı bölme
  • iTunes desteği
  • Birden fazla dosyayı eşzamanlı dönüştürme
  • Klasör yapısını korur
  • Videodan ses dosyası çıkartır
  • Kesinlikle ÜCRETSİZ!