Impact-Site-Verification: 67d7342a-4753-4a0a-83e0-cf2a42b695d0
Hızlı Arama Robotu
Hızlı Arama Robotu
AOMEI Partition Assistant Standard ikon

AOMEI Partition Assistant Standard 10.3.1

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 Oylar, ortalama: 4,00 out of 5)
Loading...
Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

AOMEI Partition Assistant Standard – Harddisk Yönetim Yazılımı

 

AOMEI Partition Assistant Standard, bilgisayar kullanımını iyileştirmek için sabit disk bölümleri oluşturmak, yeniden boyutlandırma, birleştirme, yedekleme ve kurtarma imkanı tanıyan güçlü bir uygulama.

Program, sabit disk sürücüsü alanını yönetmek için tasarlanmış kompakt bir araçtır. Program, bölümlerinizin parametrelerini değiştirmek için size birden fazla sihirbaz ve araç sunar. Disk alanını bölümlere ayırma şekliniz, bilgisayarınızın performansını optimize etmek için çok önemlidir, bu nedenle, sabit sürücüyü ilk kez takarken disk kullanımını dikkatlice planlamalısınız.

Ne yazık ki, ne kadar planlayıp hesaplasanız da, disk kullanımı zamanla değişebilir ve sizi daha fazla program veya veriye sığdırmak için bir bölümün boyutunda değişiklik yapmaya zorlayabilir. Ancak, disk önemli verileri içerdiğinde bir bölümü değiştirmek daha zor bir iştir. Aomei Partition Assistant, size sabit disk yapılandırmasını değiştirmek için gereken temel araçları sağlamak üzere tasarlanmıştır. Böylece, programı bölüm boyutunu değiştirmek, etiketlemek ve hatta biçimlendirmek için kullanabilirsiniz.

Dahası, bir bölümün boyutunu bölerek, başka bir bölümle birleştirerek veya ayrılmamış alan ekleyerek değiştirebilirsiniz. Bölüm Kopyalama aracı, içeriği başka bir sabit sürücüye aktarmanız gerektiğinde sektörlere göre bir çoğaltma oluşturabilir. Bölüm yönetimi araçlarının yanı sıra, uygulama, işletim sistemini bir SSD’ye geçirmenize veya daha fazla alana ihtiyaç duyan bölümü genişletmek için mevcut bölümleri küçültmenize olanak tanıyan birkaç sihirbaz içerir.

Birden fazla bilgisayarı yapılandırmanız gerekirse, Aomei Partition Assistant, programı her birine yüklemenize gerek kalmadan tüm makinelerde kullanılabilecek ön yüklenebilir disk oluşturmak için olanak olanak tanır. Disk yapılandırmasında değişiklik yapmak istediğinizde, sadece istenen işlemleri belirlemeniz ve değişiklikleri uygulamanız gerekir. Program, eylemlerin bir listesini ve bunları gerçekleştirmeden önce bir zaman tahminini görüntüler. Bölümleri birleştirmek, genişletmek veya oluşturmak için karar vermenize yardımcı olacak kullanışlı bir araç olabilir.

VirusTotal sonuçları için buraya tıklayın!

AOMEI Partition Assistant Standard