Impact-Site-Verification: 67d7342a-4753-4a0a-83e0-cf2a42b695d0
Hızlı Arama Robotu
Hızlı Arama Robotu

ShareX 15.0.0

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 Oylar, ortalama: 3,00 out of 5)
Loading...
Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

ShareX – Ekran Kayıt Programı

 

ShareX , Windows kullanıcıları için zengin özelliklere sahip ve güçlü bir ekran görüntüsü alma aracıdır. Bir çok ekran yakalama programı ile karşılaştırıldığında, en iyi programlardan biridir.

Açık kaynaklıdır ve görüntüleri çevrimiçi olarak yüklemenize, otomatik yakalama sonrası işlemleri gerçekleştirmenize, görüntü ayarlamaları yapmanıza, filigran uygulamanıza ve çok daha fazlasına yardımcı olacak çok sayıda yapılandırma ayarıyla doludur.

Ücretsiz ve açık kaynaklı anlık görüntü yakalayıcı

Birincisi, üçüncü parti bileşenleri bir araya getirmediği için bu program ile temiz ve hızlı bir kurulum yapabilirsiniz. Hızlı erişim için başlangıçta sistem tepsisinde bir simge oluşturarak ekranı çeşitli şekillerde hızlı bir şekilde yakalamanıza ve ayarlarla uğraşmak için ana pencereyi açmanıza olanak tanır.

Manuel veya otomatik yakalama modu

Tam ekran, aktif pencere, monitör, dikdörtgen, yuvarlatılmış dikdörtgen, elips, üçgen, elmas, çokgen, serbest el ve son bölgeyi yakalamanın yanı sıra bir kayıt oturumu başlatmak ve çekimi bir video veya bir video olarak kaydetmek mümkündür. GIF animasyonları.

Bir otomatik görüntü yakalama modu, dolaylı olarak faaliyetlerine göz kulak olurken iş istasyonunu gözetimsiz bırakmayı planladığınız zamanlar için etkinleştirilebilir. Tekrarlama süresini belirleyebilir, bir bölge veya tam ekran seçebilir, ayrıca bunu sistem tepsisi alanına otomatik olarak küçültecek ve yüklemeler tamamlanana kadar bekleyecek şekilde ayarlayabilirsiniz.

Yakalanan fotoğrafları kopyalayın, kaydedin, ayarlayın, geliştirin ve yükleyin

Yakalama sonrası eylemler devam ettiği sürece, görüntüleri yeniden boyutlandırabilir, filigranlar ve başlıklar, kenarlıklar veya gölgeler ekleyebilirsiniz. Ayrıca resimleri yazdırabilir veya bunları Panoya kopyalayabilirsiniz. Diskte tercih ettiğiniz bir dosya türüne (örneğin PNG, JPG) kaydedebilirsiniz. Burada güzel olan şey, aynı anda ve otomatik olarak hesaba katmak için birden fazla eylem seçebilmenizdir. Örneğin, görüntüyü dosyaya kaydedebilir, panoya kopyalayabilir ve aynı anda bir sunucuya yükleyebilirsiniz.

Resimler yüklendikten sonra, bir URL kısaltıcı kullanabilir, bağlantıyı bir sosyal ağ platformuna gönderebilir veya e-posta ile gönderebilirsiniz.  Pano içeriğini yüklemek, ekranı kaydetmek veya aktif bir pencereyi yakalamaktan bahsediyor olsak da, temel olarak her şeye tuş kombinasyonları ekleyebilir ve kısa yol tuşlarının yapılandırmasına özel bir vurgu yapabilirsiniz. Diğer ayarlar, çekim yapıldıktan sonra ses çalmaya, görev bilgilerini geçmişe kaydetmeye, kaliteyi ayarlamaya, resimleri yeniden boyutlandırmaya ve efektler uygulamaya odaklanır.

VirusTotal Sonuçları için buraya tıklayın!

ShareX