Impact-Site-Verification: 67d7342a-4753-4a0a-83e0-cf2a42b695d0
Hızlı Arama Robotu
Hızlı Arama Robotu
Movie Maker ikon

Movie Maker

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 Oylar, ortalama: 4,00 out of 5)
Loading...
Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Movie Maker – Video Oluşturma ve Düzenleme Programı

 

Movie Maker, ücretsiz fakat kısıtlı özelliklere sahip olarak kullanacağınız bir video düzenleme programı. Kompakt ve kullanımı kolay uygulama ile fotoğraflarınızdan veya video kliplerinizden filmler yapmak için imkan sağlar.

Bir mağaza uygulaması olarak, önce onu yüklemeniz ve ardından başlatıcıya erişmeniz gerekir. Burada, istediğiniz zaman seçebileceğiniz “Yeni Proje”, “Açık Proje” ve “Son proje” olmak üzere üç ana seçeneği görebilirsiniz. Ayrıca, başlatıcının sağ tarafında, küçük resimlerinde açıklanan birkaç hızlı uygulamayı görebilirsiniz.

Yeni bir film oluşturmak için önce fotoğraf veya video dosyası eklemeniz gerekir. Bu dosyalar, yüklemeniz gereken sıraya göre düzenlenecektir. Bir resmin görüntülenmesini istediğiniz zamanı (saniye cinsinden) bir sonrakine geçene kadar ayarlayabilirsiniz.

Ayrıca, yeni projedeki her resim için düzen ve geçiş modlarını seçebilirsiniz. Ayrıca, bir yakınlaştırma efekti ekleyebilir ve fotoğrafları ayrı ayrı döndürebilirsiniz. Bir proje tamamlandıktan sonra, filmin arka planına ses efektleri veya müzik ekleyebilirsiniz. İşlemi tamamlamak için çıktı konumunu seçin ve tek bir video dosyası olan film oluşturulacaktır.

Bir projeye başladıysanız ve onu değiştirmek için vaktiniz yoksa, en sonuncusu olma koşuluyla istediğiniz zaman devam ettirebilirsiniz. Yeni bir projeye başlarsanız, zaten başlamış ancak bitmemiş olanı kaybedersiniz. Ayrıca, bir projeyi kaydedebilir ve üzerinde çalışmak istediğinizde yeniden açabilirsiniz.

Özellikle son zamanlarda Youtube içerik oluşturucuların ihtiyacına cevap verecek oldukça kullanışlı ve ücretsiz fakat kısıtlı özelliklere sahip bir alternatif seçenek. Elbette profesyonel özelliklere sahip pahallı video düzenleme araçlarının sahip olduğu full özelliklere sahip değil. Fakat bir film yapımcısı değilseniz, sadece kişisel videoları düzenlemek yada YouTube gibi sosyal platformlar için video düzenlemek istiyorsanız, ihtiyacınızı karşılayacak bir programdır.

Movie Maker